Spørgsmål:
Hvordan tørrer man hurtigt våde sneakers?
Mooseman
2014-12-10 10:06:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg trådte ned i en dyb pyt, og nu er begge mine sneakers grundigt våde. Jeg har forsøgt at åbne dem for at lade dem lufttørre, men det tager alt for lang tid. Jeg er også bange for at sætte dem i tørretumbleren (af hensyn til både sko parret og selve tørretumbleren)

Hvordan kan jeg tørre dem hurtigt ud til at bære igen?

(Sneakers = træner til dig engelsk)

Læg dem i tørretumbleren!
@zach Selv hvis jeg var overbevist om, at der ikke ville være nogen negative virkninger på sneakersne, er de *** alt for beskidte af hensyn til tørretumbleren.
Så det er da en mudderpyt?
Relateret (duplikat?): Http://lifehacks.stackexchange.com/q/132/59 (* IMO, der skal lukkes som en bedrageri af dette, da denne er meget bredere *)
Kør dem gennem vaskemaskinen og derefter tørretumbleren.
@Zach De er bare snavsede fra normal brug de sidste par år; ikke nødvendigvis fra vandpyt.
@Shokhet Jeg synes, de er ens, men fokuserer på forskellige aspekter
@abbyhairboat Jeg vil virkelig ikke * også * ødelægge vaskemaskinen! ;)
Hvorfor downvote? : o
@abbyhairboat Hvorfor ikke sende et svar?
[Tjek ud] (https://mammothlife.wordpress.com/2016/11/16/my-diy-boot-glove-stuff-dryer/) @EricKaufmans DIY-løsning.
Elleve svar:
nicael
2014-12-10 14:24:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan prøve at fylde det med papir (f.eks. avis) og derefter sætte dem foran blæseren. Hvis papiret bliver vådt, skal du udskifte det (eller bruge blæseren, hvis du har et).

Dette har en ekstra fordel, at papiret hjælper skoene med at holde deres form og størrelse, når de tørrer. Ellers ser jeg til sidst noget svind (f.eks. I mine løbesko).
Dette fungerer også med lædersko.
braden
2014-12-16 05:31:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Når jeg deltager i musikfestivaler, ender jeg med at bruge hårtørreren på hotelværelset. Ikke så let som en tørretumbler, men det fungerer :) Bemærk: Lad ikke hårtørrer være i skoene, da de lyser ild.

Sterno
2014-12-12 01:30:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

At kaste dem i tørretumbleren er naturligvis den hurtigste og nemmeste måde (forudsat at du har en), men da du udelukkede det på grund af det faktum, at du ikke vil beskidt din tørrer, skal du bare simuler oplevelsen.

Først skal du løsne snørebåndene en smule og trække tungen ud for at udsætte det indre af skoen så godt du kan. Derfra har du et par muligheder, men de koger stort set alle sammen til "påfør luft og / eller varme".

  • Hvis det er vinter, og du har varmelegemet i gang, eller dets sommer og du har klimaanlægget blæset, skal du placere dem på hovedet oven på opvarmnings- / køleudluftningen.
  • Hvis det er en særlig solskinsdag, skal du lægge dem ud på noget beton eller blacktop.
  • Hvis alt andet fejler, skal du placere dem foran en fan.
apaul
2014-12-17 03:57:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Selvom du helst ikke vil lægge dine beskidte sneakers direkte i tørretumbleren, kan du stadig bruge tørretumbleren til at tørre dem ...

  1. Find din udvendige tørretumbler og placer dine sko under udluftningen. Den varme luft, der blæser fra udluftningen, fremskynder tørringsprocessen.

Eller hvis din tørretumbler er på taget eller på anden måde er ubelejligt placeret ...

  1. Anbring dine sko i en gammel pudebetræk, og bind pudebetræk lukket. Kast derefter bundtet i din tørretumbler og tørretumbler på den laveste indstilling. Forudsat at din ikke forsøger at tørre store tunge støvler, skal tørretumbleren ikke beskadiges af skoene, der hopper rundt inde, og pudebetræk skal indeholde snavs, der løsner sig fra skoene.

Jeg bruger mulighed 1 til mine bekæmpelser og mulighed 2 til mine klumper, begge fungerer ret godt.

Bemærk også, at pudebetrækmetoden også fungerer i vaskemaskinen.
E_lucille
2019-07-01 23:58:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan bruge en hårtørrer, men kun lade den være i skoene i et par minutter, da den kan vride skoene, også hvis tørretumbleren har en kold indstilling, der fungerer bedst!

user19061
2016-12-26 00:30:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En stor volumenblæser fungerer godt. Stik blot udgangsdysen inde i skoen, og vend maskinen højt. Jeg har brugt denne metode på gennemblødte arbejdsstøvler, og den fungerer godt!

aaa
2018-03-28 18:35:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis de er rigtig våde, absorberer katteaffald eller ris hurtigt fugt, men så skal du også rydde det op.

I Japan fremstiller flere elektriske producenter bærbare tørretumblere med tilbehør til sko. Mange har også en iongeneratorfunktion til at fjerne lugt. Af en eller anden grund synes de kun at blive solgt i Japan.

piojo
2018-03-28 20:47:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du er i stand til at få skoene 95% tørre (efter forslagene i andre svar), kan du få dem resten af ​​vejen tørre ved at sprøjte skoene med et tørremiddel som 99% isopropylalkohol. De bliver våde, men alkoholen og vandet danner en blanding, der fordamper lettere end vand alene. (Det fungerer, uanset om der dannes en azeotrop.)

En lille blæser, der blæser på skoene, vil hjælpe effekten. Det har ikke brug for høj luftstrøm.

Rediger: En tidligere version af dette svar angav, at acetone kunne være et effektivt tørremiddel (hvis du er sikker på, at det ikke svækker gummiet eller stoffet), men wikipedia angiver, at det ikke virker:

På trods af dets almindelige anvendelse som et formodet tørringsmiddel, er det ikke effektivt undtagen ved bulkforskydning og fortynding.

Adam Zuckerman
2014-12-12 00:17:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Fastgør sneakers til låget på din bils bagagerum (bagagerum til dig engelsktalende). Duct tape fungerer godt til dette formål. Kør ad vejen ved motorvejshastigheder. Så længe det ikke regner eller sneer, vil luftstrømmen fra taget af dit køretøj fjerne fugtigheden meget hurtigt.

Bemærk: Jo mere fugtig luften er, jo længere tid kan denne proces tage.

Bemærk: ved hjælp af en ikke-brolagt vej vil helt sikkert sparke støv op, som kan gøre sneakersne mudrede.

Det kan være nødvendigt at se på, når du har brugt denne procedure: Fjerner du tape fra min bil uden lakskader?

enter image description here

Hvorfor downvote?
Jeg tilføjede en DV, da det ser ud til at spotte webstedet
@Phlume: En af kommentarerne fra OP indikerede, at sneakers var "*** langt *** for beskidte af hensyn til tørretumbleren". Selvom det ikke blev føjet til det originale spørgsmål, troede jeg, det var relevant for svaret. Dette er også Lifehack, så usædvanlige svar er både rimelige og forventede.
IMO det føles mindre effektfuldt og mere af et "vittighedssvar" gennem brug af satire / komedie. Måske justere ordet / kopien og gøre det mindre af en komisk stemme, så leveringen føles mindre tåbelig?
Jeg prøver at tænke på en måde at redigere dette svar på for at få det til at se mere ud som om det var skrevet i god tro, men jeg kommer tom op. Det er et legitimt forslag, så det slettes ikke. Men alle er gratis at nedstemme, hvis du ikke kan lide det eller tror, ​​det ville fungere.
Dit spørgsmål siger "Kør ad vejen ved motorvejshastigheder", dette er ulovligt i nogle områder, skal vi bryde love? Og hvad nu hvis dyr eller børn er på farten, for de er på min. Plus, definer hvad højhastighed er, og fortæl hvordan dette har fungeret for dig. Jeg synes, det er et gyldigt forslag, så jeg vil ikke DV, men det skal redigeres, da det er et ufuldkommen svar.
@iliveunderawesomerock, de emner, du har nævnt, skal sandsynligvis være sund fornuft, men en fuldstændig ansvarsfraskrivelse vil kræve juridisk rådgivning, som ligger uden for dette websteds anvendelsesområde.
Janice
2017-06-13 10:03:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du har en elektrisk vandvarmer, kan du sætte dem oven på den natten over, og de vil være tørre om morgenen.

Drell
2018-03-28 06:08:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Brug et tørt, tørt håndklæde, og læg det tørre håndklæde i skoene, så det suger noget af vandet ud af skoeneDenne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...