Spørgsmål:
Hvordan sikres et tv i en bil, mens du bevæger dig?
Mooseman
2015-02-21 00:48:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg vil flytte et tv. Den passer i bilen, men den er ikke særlig sikker, til det punkt, hvor hvis jeg skal stoppe hurtigt, vil den flyve fremad og den vil knuses.

Det vil jeg undgå. Hvordan kan jeg sikre tv'et i bagsædet på en sedan?

Virkelig bør du ikke køre hurtigt i disse situationer for at undgå ulykker; også du kan medbringe nogen, der kan holde det for dig.
Kan du ikke bare pude det med puder / tæpper / noget, så det ikke bevæger sig rundt?
@Geobits Det ville være et gyldigt svar.
Hvilken slags tv er det? Hvor stor? Har den et rør?
@dmcdivitt Det er en 40 "LCD.
TV'et flyver ikke fremad, hvis det er placeret korrekt som nævnt i mit svar. Jeg bemærkede det, når jeg læste spørgsmålet igen. Jeg bar to 55 tommer tv'er på bagsædet på min Toyota Corolla, ikke en stor bil på samme tid, 360 miles, og havde ikke noget problem.
Tre svar:
Nelson
2015-02-21 13:21:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Brug sikkerhedsselen til passagererne med hynder.

Sørg for, at der ikke er løse genstande, der kan flyve ind i tv'et.

Engineer Toast
2015-02-21 03:04:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du har plads til at lægge det ned, skal du gøre det. Dette er sandsynligvis kun muligt, hvis du kan folde sæderne fremad, så tv'et ligger både i kabinen og bagagerummet. Dæmp det med bløde ting nedenunder og ovenpå, hvis noget rasler rundt og lander på toppen.

Hvis du ikke kan gøre det, skal du stille det op i bagsædet. Pud den med puder og store tæpper eller dyner på begge sider. Brug sikkerhedsseler til at holde den inde. De fleste sikkerhedsseler er bygget, så indtrækkeren låses, hvis du trækker bæltet helt ud. Det er designet til at hjælpe med at installere barnesæder, men det vil være nyttigt her. Træk bælterne alle ud og lad det komme lidt tilbage. Hvis du ikke kan trække det ud igen, så er det låst. Sæt dem rundt om dit polstrede tv, og spænd dem ind. Lad bæltet hele vejen tilbage, og sørg for, at det forbliver låst. Du kan endda trække det lidt strammere - trække dig væk fra spændet og hjælpe det med at trække lidt mere - for en tæt pasform.

Bæltet låses op igen, når det bliver trukket tilbage nok, så det er muligt at ske her. Tilføj nogle flere puder for at tvinge bæltet ud mere, og prøv igen. Du skal ende med en tæt, polstret pasform.

subjectivist
2015-02-21 14:42:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis det er et rør-tv, skal du lægge tv-skærmen ned på bagsædet for at beskytte skærmen. Alle sikkerhedsspænder skal skubbes ud af vejen. Træk sikkerhedssele og skuldersele rundt om tv'et. Hvis det ikke er muligt, skal du placere tv'et foran på sædet, så det hviler mod det forreste ryg.

Hvis det er et bredskærms-tv, skal du beskytte skærmen. Hvis tv'et lægger skærmbilledet ned på sædet og ikke kommer i kontakt med nogen sikkerhedsseler, skal du gøre det, men sikkerhedsseler kan ikke bare flyttes ud af vejen. De vil gnide på skærmoverfladen og beskadige den. Hvis tv'et ikke kan lægges ned, men lægger skærmop, skal du gøre det, men forsikre dig om, at intet falder på skærmen. Hvis tv'et er for stort til at lægge på sædet, skal du placere toppen af ​​tv'et bag på bagsædet og læne tv'et fremad, så det hviler mod forsædet i en vinkel.

Hvis du har intet andet i bilen med tv'et, der er ikke behov for tæpper eller hynder. Bilens indre giver nok dæmpning. Sørg for, at tv'et ikke hviler mod noget hårdt.

Spørgsmålet er, hvordan man transporterer et tv; ikke en masse ting i bilen. Hvis der også bæres andre genstande, skal du bruge tilstrækkelig polstring mellem elementerne.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...