Spørgsmål:
Fjern streng fra vintage hjul
user29681
2019-10-06 03:47:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Trådstykker - nogle lange - er blevet viklet rundt om akslerne på mine vintage rullestolhjul i mit syrum.

Nu er der en streng streng på hver side af hver hjulaksel, og den kan ikke fjernes. Hvordan kan jeg fjerne strengen?

Hej user29681, Velkommen til Lifehacks.
Kan du sende et billede?
@CaiusJard Oooh Nej, det vil ikke være rigtig groft, hvis det er som andre, jeg har løsnet.
Jeg tog dig aldrig for den skæve type Stan :)
@Chenmunka Hvorfor holder du fast ved en regional stavning af et ord? Enten hjul eller hjul henviser til en hjulsamling. Hvorfor du ikke bruger et mere generisk ord, der beskæftiger sig med problemet, er underligt. Se: https://en.wikipedia.org/wiki/caster ... Derudover betyder begge ord også andre ikke-relaterede ting, som nogle undersøgelser viser.
Tre svar:
BrettFromLA
2019-10-06 23:40:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Svarende til Stans svar, ville jeg skære igennem det - men med en kasseskærer eller barberblad. Tryk blot bladet ind i en hvilken som helst del af virvaret og skiv det over. Flyt derefter til et andet sted og gentag. Stykker snor begynder at falde af. Du kan endda være i stand til at trække nogle længder af snor af med fingrene eller tangen. Jeg vil bruge tænger, fordi de kan holde godt fast.

Det er fyrværktøjer, der ikke syr værelseværktøj. Derfor valgte jeg dem. : ^)
+1. En nåletang ville være fremragende til dette.
Smart, @Stan! Jeg har bare ikke en sømskærer i mit sysæt, så jeg tog med et værktøj, jeg har.
Stan
2019-10-06 08:01:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En sømskærer kan bruges til at trænge igennem den stramme wrap og skære flere lag af den på én gang. Skub spidsen gennem knuden for at skære igennem den. Efter dette vil der være løse tråde (og hår) at slappe af. Gentagen brug giver dig mulighed for at få hovedparten af ​​tingene fra hver side af hvert hjul.
seam ripper
Når du kommer ned til de sidste par tråde, har du brug for skarpe pincet at komme til dem.

Det er ikke meget sjovt og langsomt, men det fungerer.

Held og lykke.

Caius Jard
2019-10-06 22:29:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis de er af den slags hjul, forestiller jeg mig, at de måske er helt metal, og i så fald vil de modstå anvendelsen af ​​varme via en målrettet gasflamme som en lille loddebrænder. Når du har forkullet nok af snavs, der indpakker hjulet og brændt en del af det for at aske, vil resten falde ud

Sædvanlige sikkerhedsforanstaltninger gælder; gør det ikke i nærheden af ​​din yndlingsflaske med 160 proof brandy osv.

Hvis det ikke svæver din båd, hvis du brænder, skal du undersøge, om en fiskekrog vil rive ved bolden. Du kan muligvis også finde en vis succes med at opvarme krogen på kurven og derefter rette den ud og bruge den modhagerede ende til at kroge / vælge den

Da dette er et vintage stykke, ville jeg undgå at bruge en flamme. Der er for meget chance for at efterlade sorte mærker på den. Der er også muligheden for at smelte plastbits på plads såvel som flammende stykker falder ud. Og hvis der er brændbart fedt til smøring, har du et reelt problem. De forkullede bits kan også blive derinde og forårsage slid på lejer eller andre bevægelige dele. For mange problemer med "flamme" bit til at være 100% sikker. Fiskekrogen kan dog fungere.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 4.0-licens, den distribueres under.
Loading...