Spørgsmål:
Hvad er en omkostningseffektiv måde at eliminere varmetab gennem windows?
Minnow
2015-11-17 23:19:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Når vinteren nærmer sig på den nordlige halvkugle, kan man mærke den kolde luft i nærheden af ​​indvendige vinduer. Hvordan kan jeg reducere mængden af ​​varme, der går tabt gennem windows?

Væsentlige kriterier:

  • omkostningerne skal være mindre end $ 100 for flere vinduer
  • må ikke blokere for alt lys
  • skal enten være aftageligt og ikke beskadige eller tillade åbning af vinduer kommer forår

Relateret: Forsegl et vindue midlertidigt (i monsoner)

Forsøger du at fjerne varmetabet gennem selve ruderne? Eller forsøger du at fjerne luftlækager omkring glasset og i rammen?
Jeg har forseglet lækager omkring vinduet, så tab gennem selve ruden.
Mange gode muligheder her, tak alle sammen. Vil eksperimentere og derefter acceptere det bedste resultat.
Passer ikke til dit budget, men måske er det stadig værd at overveje: [skræddersyede flytbare indsatser] (http://www.indowwindows.com).
Otte svar:
Digital Chris
2015-11-18 04:23:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Videnskab til undsætning! 3M fremstiller en type isolerende vinduesfilm, der ligner saranindpakning, men tykkere og designet til at påføres med en hårtørrer, så den krymper for at være helt klar omkring dine vinduesrammer.

På omkring $ 15 for 5 vinduer, det passer også til dine omkostningsparametre.

Igby Largeman
2015-11-18 09:06:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hjemmelavede pelmets

Tunge gardiner er en god start, hvis du har råd til dem, men hvis du allerede har gardiner eller persienner af enhver art, vil tilføjelse af pelmets gøre en betydelig forskel. Pelmets reducerer konvektionsstrømme, hvor luft, der kommer i kontakt med vinduesoverfladen, køler af, falder ned på gulvet og trækker mere varm luft ned ad toppen af ​​gardinet ad uendelig.

Med et så stramt budget er det sandsynligvis den bedste løsning at lave dine egne pelmets. Google "hjemmelavede pelmets" for nogle instruktioner. (Du kan også prøve "box valance" i stedet for pelmet.)

Her er et par eksempler:

http://www.instructables.com/id/ Sådan sparer du varme-penge-og-energi-med-let-pelm /

http://www.thecreativityexchange.com/2012/11/how- to-diy-a-pelmet-or-box-valance.html

Zeiss Ikon
2015-11-17 23:29:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den gamle standby for dette var "midlertidige stormvinduer" til huse, der manglede specialtilpassede stormvinduer.

Et stormvindue ligger uden for vinduesrammen for at forhindre udvendig luft (sammen med regn , sne osv.) fra direkte kontakt med enkeltrudebåndene; det giver en vis isolering (mindre effektiv end moderne flerglas, men meget bedre end ingenting) såvel som fysisk beskyttelse (stormvinduer var ofte sprængfast akrylplast).

Midlertidige stormvinduer er et simpelt klart plastark (plastik dråbe klud, plast presenning osv., så længe det er klart), holdes på plads af en stribe lænde på hver kant, der hæftes eller spidses fast til vinduesrammen. Den klare plastik giver en luftstrømsforsegling, noget fanget luftisolering og fysisk beskyttelse (mindre end akrylplader, men stadig meget bedre end ingenting) og er meget billig: De solgte tidligere sæt i hardware butikker, men du kan købe klar plastplade, lath og brads billigt ved den store kasse, der er gemt i hjemmet. Disse er engangsbrug; fjernelse af dem om foråret ødelægger i det mindste plastik. De er dog billige nok, at det ikke er en stor ting i forhold til brændstofbesparelserne på opvarmning.

På lang sigt har du det bedst, hvis du har råd til at få vinduerne udskiftet med ordentlig multipan glas - men midlertidige stormvinduer er en god, billig, kortvarig løsning, der fungerede godt i mange år, før den nuværende løsning var tilgængelig.

En lignende løsning kan også gøres på indersiden og er så lettere at fastgøre, da den ikke behøver at udholde vejrstyrken udefra ...
Selv at have dem udenfor får dem til at ballonere op, fordi vinduerne sandsynligvis ikke er lufttætte. Indsamling af fugt kan nedbryde klæbemidlet og få plasten til at skrælle af.
Criggie
2015-11-18 10:34:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har med succes brugt stykker bobleplast trimmet til at passe til glasset uden huller i siden. Du kan fugte den glatte side af bobleplasten med sæbe / vaskemiddel og vand og simpelthen klæbe den fast til glasset.

Lysgennemstrømningen er lidt reduceret, men udsigten er skjult betydeligt.

Prisen er sandsynligvis $ 0, og du kan lag denne løsning med gardiner og andre forslag.

Medmindre de har * meget * få eller små vinduer, tvivler jeg på, at de fleste mennesker har nok bobleplast liggende til at gøre dette til et $ 0-projekt. Jeg kan ikke forestille mig, at det ville være over målet $ 100, dog med undtagelse af sjældne tilfælde.
@Geobits Fair call - bobleplast er dog ikke svært at finde. Min tidligere arbejdsplads smed regelmæssigt mængder. Spørg rundt, steder som http://freecycle.org tillader, at ønskede anmodninger sendes.
le petit prince
2015-11-18 01:24:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har set min bedstemor lægge saranindpakning på vinduerne i sit gamle søhus om vinteren. Da jeg rejste i New Zealand, hvor de fleste af husene syntes dårligt isolerede, så jeg mange mennesker lægge saranindpakning på deres vinduer om vinteren. Dybest set ville de klæbe saranindpakningen direkte til glasset for at dække hele dens overflade.

New Zealand har chokerende dårlige isolationsstandarder, der starter ved "ingen", hvis huset er gammelt nok. Vi kalder det "madpakning" eller "gladwrap", hvis du vil have mærkenavnet. Saran wrap lyder som noget relateret til sarangas. Plasten, der ofte bruges, er lidt tykkere og kommer i meget større stykker end en rulle madpakning. Det sidder fast på rammen ved hjælp af dobbeltsidet tape (sellotape), der ikke sidder direkte på glasset og derefter trimmes og opvarmes forsigtigt for at fjerne rynker. Skal påføres, når vejret er varmt og rammen er tør, ellers kondens.
@Criggie "ingen, hvis huset er gammelt nok" gælder sandsynligvis for hele verden. Jeg ved, at her i USA ikke blev isolering brugt før måske engang i 50'erne: Mit hus blev bygget i '47, og der er ingen isolering. Også, Saran er et mærke af fødevarekvalitet plastfolie, der i det mindste er almindeligt i USA.
holroy
2015-11-18 04:12:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En virkelig effektiv måde er at tilføje en ny rude til windows. Dette kan gøres som et midlertidigt stormvindue som foreslået af Zeiss Ikon på ydersiden, eller det kan gøres på indersiden.

Hvis det er gjort på indersiden kræver det ikke så meget arbejde med at sikre den nye rude, da vejret ikke har adgang til det. Dette betyder også, at du kan bruge et enklere arrangement til fastgørelse af den ekstra rude.

Så mit forslag ville være at købe akrylglas / plexiglas (4mm?), som kan købes til rimelige priser, og blot bruge en sav til at passe dem til den indvendige ramme af dit vindue. Dette ekstra lag mellem det rigtige vindue og den ekstra rude giver dig lidt ekstra isolering.

Og hvis det gøres ordentligt, kan du nemt genbruge ruderne det følgende år. Afhængigt af dine handyman-færdigheder kan du også vedhæfte en simpel ramme for lettere håndtering.

ssaltman
2015-11-18 04:30:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Curtains" er for kort et svar, så jeg tilføjede disse ekstra ord. (nogle gardiner er meget let stof, der tillader noget lys).

Hvis du har en radiator under vinduet, kan du lægge gardinerne bag den. Gør dem længe nok til dette. Hvis du virkelig er fastspændt, skal du fastgøre et ark på væggen. Du kan trække det til side for at lade lys komme ind eller bruge noget gennemskinneligt. Hvis du bruger det billigste materiale, du kan finde - polyester og lignende, er det muligvis ikke brandsikkert, vær forsigtig.
@RedSonja:, og hvis du ikke kan gøre gardinerne længe nok, skal du i det mindste klæbe stof (f.eks. Fra et gammelt ark) til bunden af ​​gardinet, nok til at sætte sig bag radiatoren og skabe en luftstrøm, der ikke er lige op ad vinduet.
WBT
2015-11-18 10:02:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sæt vejrstripping på bevægelige dele, og påfør derefter en speciel plastfilm over vinduesområdet, fang et lag luft mellem det og vinduet.

Tjek " Sådan vejrudsættes Windows med plastfilmsisolering "fra Green Dream, for en enkel demo af, hvordan man gør dette billigt.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...