Spørgsmål:
Hvordan fugter læberne på farten?
Pobrecita
2014-12-27 12:21:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mine læber er meget følsomme og i kolde og / eller tørre omgivelser; de har tendens til at knække op og bløder voldsomt. Dette problem kan efterlade blod på mine læber, så det så ud, jeg spiste bare en stor blodig frokost. Jeg leder ikke efter lægehjælp, da jeg allerede ved, hvad jeg skal gøre ved dette, som bruger fugtighedscreme på mine læber. Fugtighedscreme ordner mig normalt (jeg har været klar i ca. et år), men nogle gange glemmer jeg eller mister mine fugtighedscreme.

Jeg kan ikke gå ud og købe ingredienser, hvilket betyder, at jeg kun har det, der er i min rygsæk (bøger, blyanter, penne osv.), men intet spiseligt eller flydende undtagen vand.

Og jeg tror, ​​jeg har prøvet alt:

 • Gnider vand eller andre væsker på mine læber - Disse fungerer kortvarigt, men tørrer til sidst min mund endnu mere ud.

 • Nogen fortalte mig at bruge olier, som min krop genererer - Dette er groft, men fungerer ikke alligevel, da jeg ikke er så fedtet. Plus, jeg vil ikke gøre noget, der kan være groft og smitsomt.

 • Efterlad min mund sådan - Min mund er fin i cirka 3 timer, men bagefter begynder de at tørre ud, og mine læber begynder at knække.

 • Køb junkfood - Jeg har prøvet at bruge fedtet fra kartoffel og andre chips, men saltet brænder og får mine læber til at svulme op. Enhver mad ville være begrænset til, hvad der kan komme ud af en (møntstyret maskine) automat.

 • Jeg ønsker ikke at bruge nogen form for læbestift eller anden makeup.

Med fugtighedscreme mener jeg produkter som Lip Balm. Jeg navngav ikke alle de produkter, jeg bruger, fordi jeg troede, at det ikke ville være nødvendigt.

Hvad kan jeg bruge til at fugte mine læber på farten ?

Påføring af sennepsolie på navlen heler revnede læber.
Ingen idé om dette ville fungere, men hvis du vil prøve at bruge din egen naturlige olie, er huden på næsen sandsynligvis det bedste sted at finde den. https://en.wikipedia.org/wiki/Nasal_sebum
Fem svar:
Pobrecita
2014-12-27 12:21:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvad du kunne gøre:

Sådan helbreder du sprukne læber uden ChapStick:

 • Bliv hydreret. Jo tørstere du er, desto tørre bliver dine læber. Prøv også at bo i værelser, der ikke er tørre, men det er ikke altid realistisk.

 • Slik aldrig dine læber. Slikke dine læber og tilføje andre vandlignende genstande tørrer bare munden ud mere. De arbejder i den tid, det tager dem at tørre ud, og så er de værdiløse.

Undgå produkter, der indeholder alkohol, smag eller dufte, som kan være mere tørring.

Du kan endda prøve at tilføje fugtighedscreme, inden du går et sted, så du kan vare længere uden den. Når du tilføjer fugtighedscreme, skal du sørge for ikke at slikke dine læber eller ikke lade noget røre ved det, ellers bliver du nødt til at anvende oftere.

 • Prøv ikke at røre dine læber eller mund med noget . Hold endda vandflasker væk fra munden. Din mund tørrer hurtigere ud, hvis du gnider al fugt af.

 • At købe en candybar og gnide det over dine læber skal hjælpe. Baren har mindre irriterende salt. Slikstænger med klæbrige centre eller chokoladeudvendige sider (almindelig chokolade osv.) Hjælper mere end hårdt afskallede slik som M&M. At tage chokoladedækslet til en slikbar og gnide med det hjælper, men undgå søjler snoet med jordnødder, hvis du er allergisk. Sørg for at undgå lyse farvestoffer (som blå, orange, rød osv.), Der belægger slik og ingredienser, som du ikke kan spise.

 • Lån af håndcreme med naturlige ingredienser fungerer også. Sørg for, at de er naturlige, og undgå ting, du ikke kender og er allergisk over for. Lån aldrig læbepomade, det er alvorligt modbydeligt. Hvis du kender nogen, kan du prøve at få læbepomade fra bunden af ​​deres pind, på denne måde har de ikke brugt det endnu.

Kwuz
2016-05-13 00:58:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den bedste tilgang er dobbelt - erkend først og fremmest årsagen til tørre læber: dehydrering! Lav en indsats for at drikke mere vand. En anden ting, der hjælper mig, er at placere en luftfugter på mit værelse, mens jeg sover. Jeg har en tendens til at trække vejret gennem min mund, når jeg sover, og det ekstra vand i luften hjælper med at forhindre mig i at miste for meget vand. Jeg ved, det er fristende, men ikke slik dine læber, når de føles tørre. Det tørrer dem kun mere ud.

Mens du har sagt, at du har prøvet ting som chapstick, er visse mennesker meget følsomme over for visse ingredienser, der er almindelige i de fleste fugtighedscreme (mig inklusive). Prøv i stedet at gå med vaselin / vaselin. Det hjælper med at fugte for at forhindre revner og hjælpe med at beskytte dem, mens de heler. Det er også sikkert at have tæt på din mund og har ikke en underlig smag. Du kan hente små containere i rejsestørrelse fra sektionen rejse-toiletartikler i de fleste butikker, der er nemme at kaste i en bogpose. Jeg har et lille kar i min taske og et stort derhjemme, så jeg behøver heller ikke risikere at placere dem forkert ved at flytte dem mellem poserne. Det er også godt til tørre / revnede hænder, fødder, knæ osv.

fr13d
2016-05-16 13:44:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bare for at tilføje nogle punkter vedrørende langvarig forebyggelse snarere end en øjeblikkelig løsning.

Du nævner hudolier (talg) som "grove". Jeg vil derfor gætte på, at du omhyggeligt vasker dit hår og ansigt med shampoo, sæbe eller andre rengøringsmidler for at holde dem "oliefrie og friske". Hvis du er kvinde, bruger du sandsynligvis make-up og anden kosmetik på dit ansigt og også rensemidler til at tage dem af igen (men i det mindste ser det ud til at du bruger læbepomade).

Alle disse ting kan ændre talgproduktionen i din hud. Jeg vil have dig til at indse, at talg i sig selv er din krops helt naturlige måde at holde din hud og hår sunde og rene og skinnende på. Det er ikke mere groft end tårerne, der holder dine øjne fugtige og støvfrie, eller spyt, der holder dine slimhinder i munden fugtet og sundt og starter din madfordøjelsesproces :-) Jeg tror ikke, at eksterne stoffer effektivt kan erstatte din krops egen funktion (forudsat at din krop er ved godt helbred, selvfølgelig).

Så jeg foreslår at overveje, om nogen af ​​dine rutiner kan være skadelige for din hud, og måske prøve at justere dem .

 1. Mange mennesker vasker deres hår (og ansigt) med en svag opløsning af sodavand (aka bagepulver, bicarb) opløsning efterfulgt af en skylning af fortyndet æblecidereddike (ACV) eller citronsaft, der fjerner mindre talg end sæbe gør, og normaliserer så talgproduktionen efter et stykke tid. Du kan google den nøjagtige procedure, men vær opmærksom på, at bicarb-opløsningen stadig er hård, så fortynd så meget som muligt og skyl ud så hurtigt som muligt. Andre går endnu længere og vasker med kun vand. Husk, at din hud har brug for tid til at tilpasse sig og måske overproducerer det første stykke tid (fedtet hud og hår med ubehagelig kropslugt). Der er måder at lindre det på (i de samme artikler). Det forbedrer sig. Vær dog advaret om, at du ikke skal springe frem og tilbage mellem metoder, hvis du beslutter dig for at gøre dette, skal du gå hele vejen.
 2. Hvis du tager lange bad eller brusere i varmt / dampende vand, kan det også tørre din hud ud.
 3. Kosmetik kan også udtørre din hud, især fugtighedsgivende produkter. Overvej at udfase dem. Dette kan omfatte nogle lib balsamstifter, som også kan faktisk tørre læberne.
 4. Som nævnt af andre, bliv hydreret. Drik vand, men små mængder med jævne mellemrum (f.eks. Et halvt glas hver 15. minut) i stedet for store mængder på én gang.
 5. Vær opmærksom på, hvad du spiser. Nogle fødevarer (f.eks. Sukker, raffineret (hvid) stivelse, forarbejdede fødevarer og opvarmede eller kemisk behandlede olier (som i fastfood eller billige madlavningsolier) kan få dit væv (inklusive hud) til at blive mindre end optimalt sundt (desværre ofte typisk) studenter mad). Din kost skal indeholde masser af friske (helst rå) grøntsager og frugter (dog mest grøntsager). Den skal også indeholde nok sunde fedtstoffer (ekstra jomfru olivenolie, smør, avocado osv.) til hvert måltid. moderat mængde rødt kød er sandsynligvis god. De fleste moderne kostvaner eller "spise livsstil" som ren spisning, paleo, banting, moderniseret Atkins osv. er ikke alt for langt væk med hensyn til generelle retningslinjer. (At spise sundt vil også hjælpe i kropslugtafdelingen. , hvis du er bekymret for det.
 6. Jernmangel kan også forårsage tør hud. Så igen skal du medtage i det mindste små mængder rødt kød, æg osv. i din kost. Og bekymre dig ikke om kolesterol i fødevarer, er denne anbefaling nu udfaset .
 7. Regelmæssig kraftig træning (svedtræning) er også nyttig på en række måder. Det forbedrer blodcirkulationen, får lymfesystemet i gang, hvilket hjælper med at afgifte, skyller porer ud og distribuerer talg. prædiken, og du er kun bekymret for dine læber :-)
Hobbes
2016-08-16 17:08:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan også løse problemet ved at sikre dig, at du ikke glemmer eller mister din fugtighedscreme.

For at beskytte dig mod at glemme din fugtighedscreme: Køb en ekstra pind og opbevar den permanent i din rygsæk. Fjern den ikke fra din rygsæk, når du kommer hjem. For at beskytte dig mod at miste en skal du opbevare to pinde i din rygsæk permanent i forskellige rum.

Kelly
2016-05-11 04:03:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette er underligt, og hvis du ikke har noget dampet kartofler, kan du forsigtigt gnide dampede skårne kartofler på dine læber, men sørg for at gnide det omkring hver time eller deromkring, fordi det kan slides overarbejde eller mens du spiser.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...