Spørgsmål:
Hvordan kan jeg rengøre et tekstureret badekar?
Nate Eldredge
2015-09-07 21:40:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mit badekar har en struktureret skridsikker overflade i bunden, som er i form af et fint gitter med hævede og sænkede områder og danner tusinder af små firkanter ca. 1 mm på en side. Så hver firkant er en lille fordybelse, hvor snavs og snavs har tendens til at akkumuleres, og du kan ikke tørre det væk med en svamp.

Indtil videre er den eneste måde, jeg har fundet at rengøre det på, at sprøjte det med et rengøringsprodukt (bruger i øjeblikket Scrubbing Bubbles Shower Foamer) og skrubbe det derefter hårdt med en meget stiv børste. Det ser ud til, at sprayen blødgør snavset lidt, og børstehårene til sidst graver ind i fordybningerne for at skrabe den ud. Men dette er ret besværligt - du skal skrubbe ganske kraftigt et stykke tid på samme sted for at få det rent. Jeg kan kun holde dette op i cirka 5 minutter, før mine håndled begynder at gøre ondt, og jeg er nødt til at holde op, og i slutningen af ​​den tid har jeg renset et område måske 10 cm på en side. Med denne hastighed vil det tage dage.

Der skal være en bedre måde. Jeg er åben for kemiske eller mekaniske forslag eller enhver kombination deraf.

Jeg er ikke helt sikker på, hvilket materiale karret er lavet af - det er en slags plast eller akryl eller muligvis glasfiber. Det er bestemt ikke porcelæn, sten eller emaljeret metal. Da jeg lejer, er jeg ikke i stand til at udskifte karret med noget mere praktisk.

Syv svar:
Shaelyn Hunt
2020-07-18 07:11:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg indså, at jeg fik badekar og brusebad med tekstureret gulv rent, fordi du kunne se en åbenbar forskel, mens du skrubber. Jeg fortsætter med at skylle dem. Og en dag ramte det mig .... Tricket med dette er at holde tingene i bevægelse .... mens du skyller med varmt vand, fortsæt med at skrubbe med en børste i alle retninger .. Med uret ,,, mod uret .... venstre .... højre .... dette forhindrer det løsnede snavs i at gå tilbage i strukturen og nulstille. Så husk bare ... hold vandet skylning og bevægelse, mens du holder snavs i bevægelse også ved at skrubbe i alle retninger, indtil du har arbejdet dig til afløbet. ... Jeg håber, at min opdagelse vil hjælpe med at gøre en persons rengøringsritual lettere. Og det tager ikke år at opdage.

Bamboo
2015-09-07 22:28:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du har brug for en kalkfjerner, men du skal vælge en, der ikke skader overfladen - noget som Limelite (fås som gel, spray eller væske) skal gøre det, hvis det er tilgængeligt, hvor du er (se link nedenfor) , men der er andre tilgængelige. Ansøg og vent den krævede tid, og prøv derefter at skylle eller tørre noget af for at se, om det har gjort jobbet - hvis ikke, lad det stå længere. Så længe den er egnet til plast eller akryl, forårsager den ikke skader, selvom du forlader den 3 gange så lang. Jeg ved, jeg har gjort det ...

http://www.lime-lite.co.uk/products.php?id=3

Hmm. Jeg har faktisk ikke kalkstørrelse, men jeg antager, at dette produkt også er effektivt mod almindelig snavs / snavs? Så ideen er, at dette kemikalie vil opløse snavs, og så kan jeg bare skylle det væk?
Ja, kalkfjerner fjerner et godt rengøringsmiddel, men prøv det og se om det virker - nogle gange er du ikke klar over, at der er skala, det er ikke særlig synligt, det virker bare som svært at skifte snavs ...
Zeiss Ikon
2015-11-25 18:36:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En oscillerende børste fungerer meget bedre end en roterende børste for at komme ind i små fordybninger. Jeg vil foreslå en elektrisk tandbørste som et eksperiment (brug naturligvis et hoved, som du ikke bruger i munden igen); hvis det fungerer godt, kan du muligvis finde en børsteudstyr til et "multi-værktøj" oscillerende hoved (en trådløs type er sikrere, selvom et ledningsredskab er okay, hvis du har en GFCI - Ground Fault Circuit Interrupter - til tilslut det til lysnettet).

Rista
2015-11-28 02:58:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg vil sige, at dit bedste valg ville være at finde et produkt, der indeholder kaliumhydroxid (normalt brugt i ovnrengøringsmidler og fedtfjernere). Jeg bruger et koncentrat kaldet "Concentryl", som jeg fortynder og lægger i en sprøjte. Du kan bruge den på næsten alt undtagen aluminium. Lad det arbejde et par minutter, og børst derefter let og vask det af. Bør være en doddle for at få karret rent!

(Arbejd kun med gummihandsker, da produktet er surt)

Kaliumhydroxid er stærkt basisk og ikke surt.
Jeg er virkelig ked af det, det er selvfølgelig stærkt basisk. Men den måde, det fungerer på, er, hvordan jeg beskrev. Det vil alligevel gøre jobbet.
k-l
2015-11-25 06:37:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Påfør Scrubbing Bubbles Shower Foamer, og brug derefter noget som dette til at skrubbe karret.

Jessica Myers
2018-04-22 02:17:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Whitening Tandpasta gør tricket hurtigt og uden meget arbejde. Kan også bruges på tøj i stedet for blegemiddel for at få pletter ud.

M.Mat
2018-04-22 14:25:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Opbygningen på et kompositkar er ofte kropsolier og snavs. Efter min erfaring var det, der fungerede bedst, et rengøringsmiddel som Comet med blegemiddel, Simple Green-rengøringsopløsning og en meget stiv nylonbørste.

Drys rensemidlet på den våde karbadoverflade. Tilsæt et par spiseskefulde væske Simple Green. Skrub, indtil du har fjernet alt snavs, der er fanget i det mønstrede gulv. Skyl, gentag.

Når du FULDT har fjernet fanget snavs og olier, er overfladen let at holde ren. En ugentlig rengøring med et par drys af rengøringsmiddel og en svamp vil forhindre, at opbygningen sker. Jeg synes, at "skrubbeboblerne" er ret ineffektive, medmindre du bruger det dagligt.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...