Spørgsmål:
Hvordan forhindrer jeg jordnøddesmør i at komme på knivens håndtag?
Minnow
2015-01-25 23:50:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Når jordnøddesmørkrukken er halvfuld eller mindre, ender jeg med jordnøddesmør på knivhåndtaget. Det virker uundgåeligt, at håndtaget rører kanten af ​​krukken, hver gang du graver dybt. Derudover tørrer andre krukkebrugere ofte overskydende ud på kanten og laver en ring med jordnøddesmør øverst, som ofte kommer på håndtaget.

Hvordan stopper jeg med at få jordnøddesmør på håndtaget på kniv?

Hej Minnow og velkommen til Life Hacks Stack Exchange! Har du prøvet en længere ske eller spatel og gniddet overskydende af på indersiden af ​​beholderen?
Bare spis det! Det er hvad jeg gør. :-)
Hvis du spiser fra knivhåndtaget, vil opfølgningsspørgsmålet være "hvordan holder jeg spyt i at komme på mit knivhåndtag, når jeg slikker jordnøddesmør fra det".
En svar:
Pobrecita
2015-01-26 13:01:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette svar kan synes åbenlyst, men her er noget, der kan hjælpe. Har du prøvet:

Brug en længere ske, kniv eller spatel. Prøv også at opbevare beholderen på hovedet og få andre til at gnide kniven mod indersiden af ​​beholderen og undgå at gnide knivbladet på krukken.


Yderligere info

http://www.huffingtonpost.com/2013/07/24/peanut-butter-knuckles_n_3643920.html

Naturligvis ikke indlysende for mig! Dette er en god løsning. Forhåbentlig kan krukken ~ med ~ et ~ twist gøre det til markedet. Tak.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...