Spørgsmål:
Opbevaring af værdigenstande i kostume
Dave
2016-05-23 16:22:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg går til en fancy kjole (jeg tror cosplay kan være det udtryk, der bruges i andre dele af verden), hvor jeg bærer et improviseret kostume, hvor svedbukser er den eneste vare med lommer. Disse er ikke sikre lommer, og det er alt for let for ting at falde ud. Jeg har brug for at tage penge og min telefon, og jeg har brug for nem adgang til dem for at købe drinks, tage fotos osv. Hvordan kan jeg opbevare penge, telefon og nøgler på mig og være sikker? Jeg kunne have en slags taske, men det passer ikke med kostumet. For at plagiere House Greyjoy syr jeg ikke.

Hvad mener du med penge? Et kreditkort? Foldevaluta? Mønter? Kan du give os mere info? Du nævner "fancy" kjole og svedbukser - hvad mere kan vi arbejde med? Har du hovedslid af nogen art? Planlægger du at bære nogen form for kostume tilbehør?
Seks svar:
Robert Cartaino
2016-05-23 22:58:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Få noget, der generelt kaldes et "løbebælte".

Disse ting er fantastiske; alle skal have en. De vikles omkring din talje eller hofter, og du kan bære dem under næsten hvad som helst.

Når lommer ikke er ideelle eller helt fraværende (løb, cykling, strandtøj, kostumer også meget at bære, lommer for store, skjule kontanter osv ...), disse ting er en livredder. Og hvis du ofte besøger vand- / temaparker, hvor din telefon kan blive våd, kommer de endda i en vandtæt version.

Produktsøgning: Running Belt

Jeg forestiller mig, at et lyseblåt eller lyserødt spandex eller polyesterbælte, medmindre du går som en superhelt, sandsynligvis vil ødelægge et cosplay-kostume.
Der er en version af denne, der kaldes "Rejsepengebælte", f.eks. https://www.amazon.co.uk/Travel-Money-Light-iPhone-Silver/dp/B00ZSETURM - lyder som en bedre pasform, da den er mere slank og mindre sandsynligt ødelægger et kostume.
@IQAndreas: 1) De kommer i andre farver end lyseblå (sort er almindeligt). 2) Medmindre du har et meget sparsomt kostume, bærer du det nedenunder.
IQAndreas
2016-05-24 00:06:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis dit colsplay-tøj tillader det, skal du finde poserne, der hænger rundt om din hals og bæres under dit tøj.

Airport pouch worn underneath the clothing

Billede taget fra KevinCoffey.com, men det er uklart, om ejerne af websitet har ophavsretten, eller om billedet er fra andre steder.

Disse annonceres ofte for rejsende eller personer, der går gennem lufthavne. Det holder dine værdigenstande sikkert fra lommetyver, og med de fleste cosplay-tøj skal det være muligt nemt at trække posen ud, når du har brug for noget vigtigt.

Jeg finder mest mærker og varemærker, mens jeg prøver at søg efter disse, men det generiske navn ser ud til at være sikkerhedshalspose eller sikkerhedshals tegnebog og er mellem $ 8,00 og $ 20,00.

det ser dårligt ud. i det mindste til fancy kjole
@Fennekin Det hænger rundt om halsen ** nedenunder ** din skjorte eller det øverste lag, så i de fleste cosplay-tøj bør det ikke være synligt. Tykkelsen ender med at være omtrent lige så tyk som genstandene indeni, så den værste gerningsmand skal være telefonen.
Det gjorde jeg, da jeg var ung. Jeg plejede at holde nøgler i en sådan pose, men jeg blev mobbet og forstod æstetikken på den hårde måde
Brug det under dit tøj, men diagonalt under den ene arm.
Allison C
2017-10-24 18:32:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvordan du skjuler dine ejendele, afhænger både af strukturen i dit kostume og den lette adgang, der kræves til dine ejendele.

Hvis du har en klar opdeling mellem de øvre og nedre dele i taljen, og kostumet er ikke tæt monteret i taljen og hofterne, et løberbælte eller rejsebælte, der bæres rundt om taljen under dit tøj, kan give let adgang og holde en hel del ejendom. Selvom dette fungerer efter din specifikation af "joggebukser", beskrev du ikke resten af ​​kostumet, og hvis den øverste del er mere end midten af ​​lårlængden, vil adgang til linningen blive stadig vanskeligere, jo mere længde du tilføjer. (Undtagelsen her er, hvis den øverste del har spalter, der giver dig mulighed for at genvinde adgangen til posen.)

Hvis taljebæltet er upraktisk, og den øverste del er mere løst monteret, en nakkepose bæres under toppen kan hjælpe. Ulemperne her er, at det kan blive tungt og ubehageligt med telefonen på plads, den bevæger sig rundt under dit tøj og kan være synlig selv i de fleste løst monterede tøj og kan være akavet at få adgang til. Derudover, hvis halsudskæringen er for tæt (f.eks. En kjole med skjortekrave eller en skildpadde), mister du adgangen til lommen.

Hvis disse muligheder ikke virker for dig, vil næste trin være en bæltetaske. Dette vil sandsynligvis (men ikke nødvendigvis) være synligt, så vælg en flot udseende. Mens der findes mere avancerede (jeg ejer flere), kan de let fremstilles ved at binde snoren fast på en nakkepose for at forkorte den og fastgøre den til et bælte eller bæltestrop. Hvis dit kostume involverer et bælte eller et fastgørelsespunkt af enhver art (bånd og løkker tæller her), har du et sted til rådighed til at fastgøre en bæltetaske.

Hvis en bæltepose ikke er udelukket, så er jeg ked af det, men du bliver nødt til at bære dine ejendele i en slags taske og holde styr på det. Der er kun så mange måder, du kan skjule genstande i et kostume uden at involvere syning. Forsøg ikke at skjule genstande i din bh / underbukser / sokker / sko. Ikke kun er de ubelejlige placeringer, men du vil afsky modtageren af ​​dine penge.

Kilde: Jeg er en erfaren cosplayer (15+ år), der regelmæssigt skal bære flere ting på mig, mens jeg er klædt på.

BrettFromLA
2016-05-24 00:54:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Når jeg selv laver "cosplay", har jeg lagt nogle flade genstande som f.eks. &-kørekort i plastikovertræk eller plastposer og lagt dem i bunden af ​​mine sko, før jeg sætter mine sko på mine fødder. Der er ikke meget plads, men for nogle få flade ting gør det tricket.

Perfekt til penge og et kreditkort, men kan blive lidt overfyldt, hvis du skjuler din telefon derinde. ;-)
@IQAndreas Jeg er enig. Jeg genlæsede spørgsmålet i går og tænkte på at slette mit svar, fordi det MÅBT ikke fungerer for en telefon !!! Men jeg vil efterlade mit svar her, hvis det hjælper en anden, der IKKE har brug for at medbringe en telefon med dem (af en eller anden underlig grund).
@BrettFromLA Jeg er helt enig, hold svaret for andre Google-brugere! (Og jeg er tilfældigvis en af ​​de få mennesker, der ikke ejer en mobiltelefon)
guest
2016-05-26 23:55:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du er kvinde, og vores telefon ikke er for stor, skal du lægge den i din bh. Det kan være godt at placere de små ting som penge, nøgler eller kort i en lille taske for at forhindre dem i at bevæge sig alene.

Stan
2016-05-25 22:22:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg koncentrerer mig om den klodsede genstand - telefonen.

Køb, lej, lån eller stjæle en sikkerhedsnål. De findes i forskellige størrelser og stilarter. Du kan male en, hvis den kolliderer med din improvisation; så det vil gå med dine intentioner, uanset hvor kræsne dine kritikere måtte være.

Skub din telefon ind i en af ​​lommerne i dit kostume, opstigning, påklædning, tøj, ensemble, dragt, uniform , livery, togs, beklædning, gear eller hvad har du, og luk lommen.

Her er den gode del. Når du vil have din telefon, skal du løsne stiften og hente dit udstyr. Når du er færdig med at bruge din telefon, skal du lægge den tilbage i lommen og genbruge den samme pin for sikkert at gemme din telefon på din person igen.

NO SYING er nødvendig eller påkrævet på ethvert tidspunkt

p> Du kan bruge denne procedure så ofte som du vil, så længe du ikke mister din pin, telefon eller bukser.

Virkelig, hvis noget som dette får dig til at søge hjælp ...

Jeg ser, at en gnaven person ikke kan håndtere spidse ting. :)


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...