Spørgsmål:
Hvordan kan jeg organisere Micro SD-kort?
Mooseman
2015-02-12 17:07:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har flere Micro SD-kort til min Raspberry Pi. Imidlertid blandes de ofte, fordi de er så små:

MicroSD Card
billedkilde

I modsætning til almindelige SD-kort og flashdrev kan jeg ikke mærke dem. Hvordan kan jeg organisere dem?

Fjorten svar:
s3v3ns
2015-02-12 20:57:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror, ​​at den mest effektive måde er at bruge en pillbox, som denne:

pillbox

Dette er hvad jeg gør. De er ret stærke, har plads nok, og de er meget billige. Der er mange forskellige slags, hvis du har lyst til det.

Dejligt, selvom det ikke hjælper med mærkningsdelen.
@fluffy Skriv på det?
MrPhooky
2015-02-12 17:45:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan få et stykke pap og skære Mirco SD-størrelse huller i det og derefter skrive, hvad hver er over eller under sit respektive hul.

Du bliver nødt til at lægge en bagside på kortet, så SD-kortene ikke bare falder lige igennem, hvis du prøver at tage brættet op - prøv noget som et andet ark pap eller endda papir, hvis du leder efter en mere beskyttende løsning, skal du gøre det samme med isopor eller noget lignende (dog isopor er tilbøjelig til statisk opbygning og kan føre til, at SD-kortet bliver beskadiget eller ødelagt).

Du kunne læg også udskæringen i et lille plastikdæksel (noget som et normalt SD-kort eller en gammel Game Boy-spilkasse), som derefter holder dem alle sorteret og alt sammen ét sted!

Her er et link til instruktioner, hvor jeg var i stand til at finde noget, der ligner det, jeg beskriver.

Hvis det ikke gør det for dig, kan du investere i noget som en lille fiskekasse med masser af små rum og har et rum til hvert SD-kort - kan være lidt over toppen for sådanne små enheder, men det er op til dig!

Tænker på en plastik sukkeræske. Tak!
mattdm
2015-03-03 01:06:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette er egentlig ikke et hack, men et smart eksisterende produkt, der er lavet til at løse dit problem: en multi-micro-SD-holder med kreditkortstørrelse.

micro SD holder

Jeg linkede den ene slags tilfældigt, men der er andre lignende produkter, alle under $ 10. I denne version har den ene side mellemrum at skrive for at give en etiket til hvert kort. Selvfølgelig skal du matche dem med pladsen, men forudsat at du holder det lige, er det ikke noget problem.

(jeg antager, at du også kunne bruge et grundlæggende farvekodningsskema og små stykker farvet klistermærke eller maling på hvert kort, der skal matches.)

chicken260
2016-03-30 00:24:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kreditkortets microSD-kortholder, der blev foreslået af mattdm, inspirerede mig til at lave dette. Det er en del af en skumindsats fra en billig mobiltelefonetui. Mange forskellige produkter leveres med dette almindelige emballage fyldstof. Jeg skar det ned med en saks, skar små riller i siderne med en exacto-kniv og satte en påskrivningsetiket på den. Mine er 3 x 1,4 inches og har 10 kort, 5 på hver langside. Kortene føles sikre i det, og jeg planlægger at bære det i en lynlås baggie med snackstørrelse med kortadaptere og kabler og anden micellanea. Det ville også passe i en altoider, hvis det mere er din stil. Farverne på microSD-kanterne er neglelak. Ikke den smukkeste løsning, men det får jobbet gjort. enter image description here

Du skal bruge antistatisk skum til at holde flashchips som microSD'er. Den mindste statiske afladning (> = 100V) på microSD kan udbrænde dele af hukommelsen.
Demisemihemidemisemiquaver
2015-02-26 01:09:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Der var tidligere gamle sager til Nintendo DSI-spil. Brug dem, da de passer perfekt til en Micro SD og kan mærkes.

Som en nedenfor:

Nintendo DSI game old case

Godt svar - prøv at tilføje flere oplysninger - måske et billede af det, du anbefaler osv.
Jeg har faktisk et antal sager næsten nøjagtigt som det, der fulgte med SD-kort, jeg købte for flere år siden, inklusive mindst et micro SD-kort. Så hvorfor gider du finde gamle sager til Nintendo-spil, når du bare kunne finde de samme gamle sager lavet præcist til dette?
Her på Lifehacks (beta) forsøger vi at svare på måder, som vi alle finder nyttige. Nogle finder måske ikke svarene nyttige, men andre bruger måske Lifehack, hvis det kommer til brug. Ved hjælp af dette finder vi, at et vilkårligt antal svar er nyttigt. I vores manifest forklarer vi, at vi ser efter mindre end verdslige svar, og betragter det faktum, at de ikke bruger lette svar i overensstemmelse hermed, som om de ikke kunne gøre det. Hilsen Delta
subjectivist
2015-02-17 01:00:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis jeg havde dette problem, tror jeg, at jeg ville bruge en lille pensel og skrive en nummereringssekvens på hver begyndende med 001. Hold et regneark, der siger, hvad tallene repræsenterer.

Prøv at finde ved Amazon.

enter image description here

+1 Fine tuschpenne kan være en erstatning for dem, der ikke vil rode med maling.
user17308
2016-08-18 20:08:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bruger en farvemarkør ( eksempel) til at male farvede prikker på dem. (Begyndte at bruge neglelak). Jeg sorterer dem efter den første prikfarve, opbevarer dem i pillbox hver slot tildelt en farve. Og på pillboxen en etiket med farverne og indholdet af hver enkelt. Også et regneark som backup eller mere detaljeret indholdsbeskrivelse, hvis det er nødvendigt.

JDługosz
2016-03-31 18:10:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

For at bogstaveligt talt mærke dem så du kan adskille dem, behøver du kun at gøre dem skelne. Tænk modstandsfarvekoder: brug et par forskellige "lys" (skriver på sort baggrund) Sharpies for at give hver enkelt en særskilt farvekode.

Du kan også farve helt over den ene side med den hvide / sølv Sharpie og derefter være i stand til at skrive et enkelt ciffer eller bogstav på den ved hjælp af en ultrafin Sharpie.

Dette er derudover for at holde dem pænt gemt med rum, der matcher koden og fulde etiketter for, hvad hver enkelt er.

Rakanishu
2015-02-12 20:33:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan bruge "neonfarve-PET-bogsidemarkører" og fjerne dem inden indsættelse.

Randy Primeaux
2018-04-05 06:22:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

SD / SDHC hukommelseskort i hårdt plastik

https://www.amazon.com/Slots-Memory-Plastic-Tronixpro-Microfiber/dp/B00UNQT714

Hver enhed har tolv containere til SD-kort.

Jeg bruger en labelproducent til at tilføje en label til døren.

Bernd Gill
2019-01-14 04:48:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg havde altid problemet, at jeg enten glemte mine Micro SD-kort derhjemme, eller at jeg mistede dem, fordi de var så små.

Derfor designede jeg Micro SD-kuglen stærk> - en beholder i form af en 3,5 cm kugle, som du kan skrue ud og som kan rumme op til 6 Micro SD-kort .

Kortene holdes af små fjedre i den nederste del af kuglen, så de er godt beskyttet og ikke kan falde ud.

Kuglen kan blive fastgjort til en nøglering eller en taske så du har din kort altid med dig.

Hvis du kan lide en, kan du enten downloade STL-filerne på Thingiverse for at udskrive en ...

https://www.thingiverse.com / ting: 3354442

... eller bestil din kopi på Shapeways

https://www.shapeways.com/product/YTH7TW9S5/mirco- sd-ball-bottom? optionId = 83985161

enter image description here

Wha2wear
2016-03-30 11:01:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg fandt denne mulighed, som er meget billig og sød, og du kan bruge en uudslettelig pen til at skrive noget lille i plastik for at huske, hvad kortene er.

En anden mulighed for mærkning kan være at få nogle klistermærker og sætte dem i plastik, så det er lettere at se navnet.

Tylon Foxx
2017-06-14 15:52:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg køber normalt bare Micro-SD'erne i den version, der har en adapter med. De er ikke så meget dyrere end bare at købe Micro-SD i sig selv.

I mange tilfælde kommer de med en lille kasse med plads til micro-SD og adapteren. Når noget er installeret i dem tilføjer jeg en lille etiket til sagen.

Du ender muligvis med mange SD-kortadaptere i sidste ende, men at have en for mange af dem er stadig meget bedre end at have ingen ..

For et par år siden hjalp jeg med at lave et lille træstativ til normale SD-kort, så en fotograf kunne rumme 40-50 SD på sit skrivebord. Til mærkning brugte vi plastnøgler (den slags, hvor du glider et stykke papir) limet fast på kassen. På den ene side lavede vi et par små bakker til ekstra SD'er (sorteret efter størrelse), som han og hans medarbejdere kunne tage, når nødvendigt.

Jeg har ikke et billede af SD-arrangøren, men det var i det væsentlige en lille træblok med to rækker af slots, der var tilpasset størrelsen på et SD-kort. Hver række havde en lille fordybning for let greb om kortet. Nøglebøjlerne havde indsatser i træet og blev limet ned.

Træet fik derefter en belægning af lak, og det så til sidst ret stilfuldt ud på bordet.

A Micro-SD-versionen vil sandsynligvis have brug for nogle routing- eller CNC-gear til at arbejde (eller lave det med en 3D-printer). Standard SD-størrelsen kan dog skæres ud med hånden (med fingerfærdighed og tålmodighed), og du kan lime gammel Micro- SD til SD-adaptere i og få dem til at holde Micro-SD'erne.

Axel Beckert
2020-06-22 08:28:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg synes ikke, at det er umuligt at mærke dem, og jeg gjorde mine egne forsøg med små, normalt to-linjede etiketter, der er trykt med en Brother P-Touch-serie etiketprinter.

Sådanne etiketter, der udskrives, er små nok til at passe på et microSD-kort og tyndt nok til at arbejde med de fleste (normale størrelser) SD-kortspor eller -læsere, så denne metode er fint for ældre Raspberry Pis.

Men de etiketter, der allerede er for tykke til de fleste microSD-kortspor, i det mindste for dem på Raspberry Pi 2 og 3. De barberes enten, når de sætter microSD-kortet i slotten, eller hvis jeg har formået det, er de meget sværere at komme ud igen, især med Raspberry Pi 3, som ikke har mere modfjeder inde i spalten.

Jeg opdagede for nylig, at [der er også ikke-laminerede etiketkassetter til Brother P-Touch-labelprintere, og de siges at være meget tyndere) ( https://www.brother.co.uk/supplies/p-touch/tapes/tze). Vil sandsynligvis prøve disse. De, der passer til min etiketprinter, ser alle ud til at have produktnummerpræfikset "TZe-N" med "N", der står for "Ikke-lamineret". Prøver sandsynligvis bredden 3,5 mm og 9 mm.

Jeg fandt også en tråd et andet sted, hvor det samme emne er blevet diskuteret. Nogen fandt etiketter, der var tynde nok, og lavede en Microsoft Word-skabelon til udskrivning af dem i den rigtige størrelse. Du har stadig brug for saks for at klippe etiketterne i den lille størrelse sammen med en stiplet linje, der er trykt fra skabelonen.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...