Spørgsmål:
Hvordan kan jeg stoppe mine viskere fra at knirke?
Memor-X
2015-05-13 10:33:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Da jeg kørte i min bil, havde jeg mine vinduesviskere i den laveste indstilling, som efter at de vender tilbage til deres hvileposition, er der cirka et sekund pause, før de starter op igen. Jeg havde dem tændt, da det var let regn, og jeg havde brug for at holde min forrude klar, fordi det var mørkt, og andre førere havde deres forlygter tændt.

Jeg kan ikke tåle lyden af ​​vinduesviskere, der knirker; det er næsten lige så slemt som at ridse et tavle, så til tider finder jeg ud af at jeg slukker for dem, fordi de kun laver denne støj for at skulle sætte dem tilbage ca. 5-10 sekunder senere for at rydde efter skærm. Jeg ved, at hvis min forrude er knogletør, eller der er en temmelig jævn mængde vand på skærmen, vil den ikke gøre denne støj.

Så jeg spekulerer på, hvordan kan jeg reducere / stoppe denne forfærdelige knirk uden at skulle smid mine forrudeviskere til og fra, mens jeg stadig kan holde forruden fri?

[-1, viser ingen forskningsindsats.] (Https://www.google.com/search?q=how%20to%20stop%20squeaky%20wiper%20blades)
Få det bedste ud af det: A [vinduesviskere rap] (https://instagram.com/p/2sEU2Rn9Vs/)!
@CaptainObvious Sjovt, dit link fører mig her.
Tolv svar:
lal
2015-05-13 15:48:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viskers knirk er normalt forårsaget af dårlige viskerblade. Kontroller og udskift dem.

Velkommen til Lifehacks! At købe nye vinduesviskere er ikke meget af et hack.
Det tilfældigvis også er en af ​​de bedste løsninger - især i betragtning af at de er en af ​​de vigtigste sikkerhedsfunktioner i bilen.
Ekstremt hack: Fjern vinduesviskerne helt. Der vil ikke være nogen knirk fra de tørrende gummier nogensinde igen. Held og lykke med at forblive i live og sundt.
Jeg har ejet tre biler med knirkende vinduesviskere i en periode på 18 år. Hvad der aldrig har hjulpet nogen af ​​dem er nye knive. I bedste fald ændrede det bare tonen i knirk. På den ene bil havde jeg nye knive og en ny forrude - stadig knirket. Jeg har prøvet dyre vinger, Oem-vinger, billige vinger, gammeldags vinger, de nyere vinger .. alt sammen - stadig knirker!
dotancohen
2015-05-13 19:50:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pipingen er forårsaget af to hovedfaktorer:

  1. Hærdning af viskerbladet af silikone, grafit eller gummi.
  2. Snavs på bladet eller mindre almindeligt på forruden.

Hvis rengøring af forruden og viskerbladet ikke løser knirken, så køb nye knive. Den hærdede gummi vil være ineffektiv til at fjerne mudder og blade fra forruden og kan i alvorlige tilfælde blive sprød og revne. Når gummiet revner, kan det udsætte viskerarmen for forruden, hvilket efterlader en karakteristisk bueformet ridse i forruden.

Vinduesviskere er en billig sikkerhedsfunktion af køretøjet. Vedligehold dem ordentligt.

Jeg er ikke enig i denne vurdering. Jeg købte de billigste vinduesviskere, jeg kunne finde på Amazon for et par år siden, og de knirkede forfærdeligt lige ud af kassen. Jeg købte noget mere og betalte ca. 30% ekstra, og de var fine og er stadig.
@Lefty: Det lyder som om viskerne, du har købt, enten var af meget lav kvalitet og dermed lidt hårde lige ud af fabrikken, eller at de var NOS (nyt gamle lager), der er gået dårligt (hærdet). Den knirkende lyd er faktisk selve gummiet, der vibrerer og resonerer. Som du sikkert ved, er det kun en stiv (hærdet) krop, der kan resonere.
Ja. De var utroligt billige. Når det er sagt, har jeg tidligere købt billigere, der var OK. Jeg er nødt til at tænke over tanken om, at kun hærdet gummi vil knirke ... Hvad med når gode bliver gamle, hvorfor knirker de ikke?
@Lefty: Det kan du spørge på [Chemistry.SE] (http://chemistry.stackexchange.com/). Mit ** gæt er, at der er forskellige fejlmekanismer og forskellige materialer. Nogle blade kan være mere tilbøjelige til at danne en stiv overflade med et bøjeligt (energiabsorberende) center, måske da den ydre overflade er den del, der udsættes for solen og elementerne. Andre knive kan blive stive igennem og føre til knirk. Hvis du spørger der, skal du sende et link. Tak.
mange knive vil knirke ud af kassen, men den skal forsvinde efter nogle få anvendelser. intet usædvanligt ved det.
@sgroves Jeg holdt ud med dem i cirka 2 måneder, og det blev værre. Jeg prøvede at rense dem, rense skærmen og vokse skærmen - intet gjorde nogen som helst forskel. Hver dråbe regn fyldte mit liv med frygt. De få pund, jeg måtte bruge til at erstatte dem, var en god investering.
@Lefty så er jeg enig med de andre i, at du lige har købt skøre klinger. køb bedre næste gang. anstændige knive knirker ikke, medmindre de er helt nye eller slidte. ingen lifehacks er nødvendige.
Ja, jeg købte bedre - men det er ikke så simpelt, for som jeg har forklaret, har jeg tidligere købt BILLIGERE, der har været OK, så sammenhængen mellem pris og kvalitet er ikke enkel.
@Lefty: Jeg forsikrer dig om, at de billige vinger har andre ulemper, selvom de ikke knirker. De løfter muligvis i høj hastighed eller bevæger sig ikke blade eller mudder eller kan bryde af i klumper i stedet for blot at knække eller fløjte i vinden eller flyve i sidevind eller et af mange andre problemer, som jeg synes viskerblad forårsager. ** Ligesom dæk, når du har set alle måder, hvorpå ting kan gå dårligt, begynder du at forstå, hvor meget værdi dyre vinduesviskere giver. **
@dotancohen Jeg har brug for nogle beviser, før jeg tror på det. Den eneste ulempe, jeg nogensinde har oplevet ved at købe de billigste blade, jeg kan få HELE TIDEN, er dette en gang, når de kneb utåleligt. Jeg kender mange, mange chauffører, og jeg har aldrig engang hørt nogen opleve nogen af ​​de andre farlige symptomer, du har foreslået.
@Lefty: Du har aldrig set et blad flyve væk i vinden eller et, der ikke tørrer godt af i høj hastighed? De fleste bilister ved ikke, at deres vinger ikke tørrer mudder ud, før de uventet får mudder sprøjtet på forruden, og viskerne bare spyder det. De er relativt almindelige, men jeg har set endnu værre. Jeg arbejdede et par år i butikker til bildele og som tech i en Ford-forhandler, så måske er jeg blevet udsat for mere af riff-raff end de fleste.
@dotancohen Jeg tror, ​​vi bor meget forskellige steder! Hvor jeg bor, bliver din forrude _meget lejlighedsvis_ sprøjtet med let snavset vand - men aldrig _mudder_! Vi har heller ikke orkaner, så nej, jeg har aldrig hørt om nogen, der nogensinde har mistet en visker i høj vind.
Jeg har mistet et viskerblad i højvind og havde en hel del mudder, jeg bor i det sydlige Storbritannien, hvor vejret normalt ikke er så ekstremt. Birdmess under kørsel er et andet problem, der ikke er let at skifte, selv med OK-viskere og vaskevæske, ikke sikker på, hvor hårdt det ville være med advarsler.
Jeg vil foreslå, at det enten kan hjælpe at bruge opvaskemiddel eller eddike til at rengøre dine viskere og vinduer. Hvis du har opbygget fedt, olie eller voks, skal disse nedbrydes. Gentag rengøringen, indtil kluden forbliver klar i stedet for at opfange mørke mærker. Hvis du stadig har problemer med lyd eller synlighed efter det, kan det være tid til udskiftning af knive.
Adam Davis
2015-05-13 18:30:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Der er eftermarkedsprodukter, som Rain-X, som du anvender på forruden, som er beregnet til at forbedre synligheden, men som også har en stor bivirkning - de eliminerer knirrende viskerblade. Dette er ikke deres tilsigtede eller designede brug, men de skal løse det problem, du har på to måder:

  • ved at gøre vandet perlet op, behøver du slet ikke at køre vinduesviskerne i let regn
  • ved at belægge forruden med i det væsentlige en voks, som viskerne glider over den uden at knirke uanset viskerens tilstand

Du bliver nødt til at gentage anvend dem i henhold til dit anvendelsesniveau og deres instruktioner lejlighedsvis, men de er lette og hurtige at anvende og koster mindre end nye vinduesviskere.

Ud over det ser du på typiske løsninger - udskiftning af vinduesviskere , rengør din forrude mere grundigt, brug vaskevæsken til at tilføje væske for at reducere knirken, skift til en anden vaskevæske, der passer bedre til dine viskere og konditioner dine viskere (gummiet nedbrydes i sollys over tid, hvilket fører til hårdere vinduesviskere er mere tilbøjelige til at skabe støj).

Burhan Khalid
2015-05-13 13:13:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Knirkende vinduesviskere (også en irritation for mig) skyldes:

  1. Tør overflade
  2. Tørre viskerblade
  3. Problemer med viskermotor

Så for hver af ovenstående, prøv disse:

  1. Et simpelt trick (hvis problemet ikke er nr. 3), er at bruge sprinkleren for at fugte forruden, før du tænder for vinduesviskerne (ja, selv i regn). På denne måde er glasset helt vådt, før cyklussen starter.

  2. Udskift knivene med ydeevne eftermarkedsblade (som dem fra rain-x) disse har tendens til at vare længere, er også mere støjsvage.

  3. Desværre skal du her udskifte motorhovedet eller bare få det efterset, da støv / snavs / blade kan tygges op i mekanisme, der fører til knirke simpelthen fra at køre motoren.

Mooseman
2015-05-13 16:27:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Til knirk kan du generelt komme væk med at rengøre selve viskerbladet:

Tør forsigtigt gummiskraberen af ​​med et fugtigt papirhåndklæde for at fjerne løst snavs eller olie. Kilde

At holde din forrude så ren som muligt hjælper også. Du bliver dog til sidst nødt til at købe nye viskerblade.

Velkommen til Lifehacks! Rengøring af viskerblade og køb af nye er ikke meget af et hack.
@JasonC Køber du nye? Nej. Rengøring af dem er en gyldig løsning, selvom det for nogle betragtes som 'indlysende'.
Faktisk behøver du ikke være så blid. Dybest set er du nødt til at rengøre bladet ret aggressivt, stadig uden at forårsage skade. Brug en Kleenex-våd med noget forrudevæske, og klem klingen mellem dine negle og rengør den ret hårdt. Bestemt ikke "tørre", du skal skrabe snavs af. Snavs sidder fast på bladet med en hel del kraft, så en mild rengøring gør måske ikke noget. Men gå altid vandret på tværs af bladet, hvis det rives vinkelret, vil det naturligvis skade det. Mange knive, der smides helt slidt, vender faktisk tilbage til livet med ægte rengøring.
@Mooseman Jeg var ikke klar over, at rengøring af dine viskerblade var en "uden for kassen" -løsningen til et "tilsyneladende uhåndterligt problem" (for at nævne den nære årsag). Undskyld!!
@JasonC Et svar behøver ikke nødvendigvis at være "uden for boksen". Men spørgsmålet skal være på udkig efter "uden for boksen" svar. Fra [manifestet] (http://meta.lifehacks.stackexchange.com/questions/2431/a-lifehacks-manifesto): "Hvis et svar ikke er kreativt eller klogt nok til din smag, skal du bare ikke op- stem det. [...] Det er måske ikke et livshacket svar, men det er en løsning på deres problem. "
Hobbes
2015-05-13 15:59:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Der er elektronik-sæt, der giver dig mulighed for at oprette en justerbar intervaltimer. Træk det ind i viskerens betjeningselementer.
Jeg troede, at der var eftermarkedsdele specifikt til dette, men det ser ud til, at du bliver nødt til at tilpasse et generelt interval-timersæt.

Dette er ikke rigtig et hack. Det er også upålideligt, fordi et interval, der fungerer nu, måske ikke siger i næste uge.
@Mooseman:, som det viser sig, var de eneste dele, jeg kunne finde, timer til generelle formål, som skulle tilpasses til at blive brugt i en bil, så jeg tror, ​​det kvalificerer som et hack.
Det er en god forbedring. +1.
@Hobbes, der er forskellige. Jeg har brugt en, jeg har købt fra Conrad i et årti. Det er en drop-in erstatning for mange biler på markedet, der bruger det såkaldte Bosch visker kredsløb. Ikke alle, men en hel del. Relæet har ingen ekstra kontroller, kun standardstørrelsesrelæet. Intervaljusteringen er temmelig smart: den måler tiden mellem dine to manuelle enkeltservietter og vedligeholder den indtil yderligere varsel. Så dybest set stryger du en gang, lader det blive vådt igen, stryger igen, når det er nødvendigt, og lader det være med mellemrum. Faktisk endnu smartere end den fabriksmonterede løsning med en knap.
Hvordan forhindrer ændring af timingintervallet knivene i at knirke?
Ved ikke at lade dem løbe tørre i moderat regn.
Du behøver ikke * at udskifte timing-kredsløbet fuldstændigt. Grav bare ledningsdiagrammerne / servicevejledningen til din bil for detaljer og tag beslutninger baseret på det. For eksempel kontrolleres tidsrelæets kredsløbsinterval i min bil af en simpel variabel modstand (den justerbare ring på viskerens kontrol), der spænder fra 0-36k ohm. Det er rimeligt at konkludere, at ledninger i en vis ekstra modstand der vil give mulighed for langsommere intervaller; et let job at udføre. Læs altid servicehåndbogen og se efter måder at løse problemet på. Forhåbentlig er RTFM dog ikke et "livshack"! :)
@Gábor Det viskerrelæ med den manuelle intervaljustering lyder ret sejt. Jeg er lidt inspireret til at tage en, hvis den passer til min bil. Har du en model #?
Det skulle være det: https://www.youtube.com/watch?v=WLvl370BBUkor http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=337306. Mine var en tredjepart, men VW-koncernen brugte også den samme opsætning i mange af deres modeller. Bør være let fra en skrotplads. Dybest set skal du kontrollere dit eget kredsløbsdiagram, og hvis det bruger den samme pinout som synlig på billederne, skal du være god at gå.
Theodosius Von Richthofen
2015-05-13 18:00:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan også vokse din forrude, dette stopper normalt knirk. Udskift dine vinduesviskere.

Atsby
2015-05-14 13:01:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan prøve at kalibrere viskerens fjederspænding. Det er ikke ualmindeligt, at disse fjedre svækkes med tiden og forårsager knirken, hvis bladet får for meget frihed til at vibrere. .

Udfør normal vedligeholdelse, som vinduesviskere er designet til at modtage = dagligdagse vejledning. Gør det med kabelbinder = bom! Life hack! Strålende ... (btw, en mere pålidelig løsning er at gå til den lokale forhandlers deleafdeling og hente et nyt sæt vinduesviskere eller fjedre - hvis du kommer derhen ved hemmeligt at gemme dig væk i et forbipasserende køretøj i stedet for at køre selv, kan du ringe det er et livshack).
user1049286
2015-05-15 15:06:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette lyder måske bizart, men i de sidste 8 år har jeg kun udskiftet vinduesviskere to gange, jeg holder fast med OEM-dem, og når de begynder at gnide, fjerner jeg og vasker med en svamp og varmt sæbevand, så sæt dem tilbage på bilen. Jeg rengør også forruden regelmæssigt med bilrengøringsmiddel.

dmm
2015-05-15 00:07:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

For at tilføje de gode svar på spørgsmålet: Du kan forlænge vinduesviskernes gummi levetid ved at tørre den ned med de "magiske restaureringsgenstande", du kan købe i enhver butik til bildele. ArmorAll er et handelsnavn. Og de ting, du bruger til at gendanne gummiruller (som på printere), fungerer også. Søg efter "gummirestaurator". Under alle omstændigheder, når du vasker din bil, skal du tørre viskerens gummi ned med de ting. Du skal alligevel bruge noget lignende jævnligt på siderne af dine dæk (for at forhindre tør rådne) og på dit instrumentbræt plastik og indvendig vinyl (for at forhindre revner). Så du skal sørge for at have nogle ved hånden, hvis du ikke allerede gør det. Når du har det, er dette et livsgrave. ;-)

Hvis gummiet allerede er tørret ud og revner, så: nye viskerblade. Intet lifehack gendanner "død" gummi, AFAIK.

Velkommen til Lifehacks! Hovedsiden er til indlæg på Lifehacks, mens Meta er til diskussioner på selve webstedet. Hvis du har en klage over andres indlæg, skal du markere dem eller / og diskutere det Meta. Jeg håber dette hjælper dig, have en dejlig dag!
Jeg fjernede indhold, der ikke er relevant for indlægget. Vi promoverer ikke sådant indhold her. Held og lykke :)
Det er en skam, at dette svar er helt her nede. Det er det bedste 'hack' for at forlænge levetiden på dine knive.
Old_Fossil
2016-05-13 11:07:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lejlighedsvis kan du vaske bilen. Vejskidt får dine vinduesviskere til at knirke såvel som at indlejre gunk på vinduesviskerne selv. Rengør viskerne med eddike eller sprit og et papirhåndklæde. Du vil bemærke, at det knirker, hvis det ikke har regnet i et stykke tid.

massoud nm
2017-05-17 12:52:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg havde købt en bil, der havde et knirkende problem, skiftede knivene med varierende berøringsvinkel, alt fungerede ikke, før nogen sagde, at det skyldtes lang parkering under solvarme, hvilket reducerede ruden på forruden. lyden er væk, kan det være en grund til nogle biler.

At skifte din forrude lyder ikke som meget af et hack. Det lyder for dyrt at kvalificere sig.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...