Spørgsmål:
Hvordan måles mad uden korrekt måleudstyr?
Pobrecita
2014-12-25 09:43:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bager og laver mad meget mad generelt, men et problem, som jeg altid synes at have, er at jeg aldrig har alle mine måleinstrumenter med mig. Dette giver nogle problemer:

  • Hvor meget koster en ounce, en kop, en pint osv.?
  • Hvorfor ikke bruge andre kopper til at måle? - Hvordan antager jeg at kende måleenheden for hver kop, skål eller ske i mit hus?

Jeg har prøvet at bruge andre redskaber, men det har ikke rigtig fungeret. Det er også utroligt ubelejligt at gå i en butik, hver gang jeg ikke har dem.

Bemærk, at det ikke behøver at være nøjagtigt ved målingen, bare tæt. Enhver, der laver mad, ved, at en ekstra smule af det, der ikke betyder noget.

Er der en metode til måling af ingredienser uden ordentligt måleudstyr?

Jeg har lyst til, at de to første punkter i "kriterier for løsninger" ikke behøver at blive nævnt i spørgsmålet. Du kan prøve at rydde dit spørgsmål lidt op, da det har lidt overflødigt indhold
Bare en sidebemærkning: Og enhver * bager * ved, at "en ekstra smule hvad som helst" virkelig kan have betydning.
Tre svar:
Pobrecita
2014-12-25 09:43:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ting, du kan bruge:

Der er mange andre sådanne eksempler grundlæggende dele. Brug disse, især hvis du aldrig har set nogle af disse ting. Selvom dette antages at være til styring af dine madportioner, kan det bruges til måling.

  • Brug dine hænder. Dette er især godt til måling af mindre mængder, som teskefulde og spiseskefulde. Fra sheknows.com:

enter image description here

Og til måling af større mængder:

Vi piger kan passe en hel 1/4 kop i vores håndflade. Og med op til 1/4 kop kan vi måle alt. Brug for en kop ris? Mål op fire håndfulde; det er så let. Hvis du har brug for en spiseskefuld, teskefuld eller noget lignende, skal du være meget opmærksom, næste gang du måler noget. Placer den i din håndflade, inden du føjer den til det, du laver mad, og bemærk, hvor meget plads det tager i din hånd. Når du har brug for 1 spiseskefuld gurkemeje, skal du blot måle tre teskefulde i din hånd.

Men jeg ved ikke, hvor nyttigt det er, afhængigt af størrelsen på personens hånd.

  • Mange hætter til madflasker måles på forhånd, du skal bare vide, hvad det er. Ligesom hætten på en olieflaske kan være 1 spsk eller sådan.

Yderligere info

  • Kend fra størrelsen på beløbet. Du kan lære at se på mængden af ​​mad og kende deres mængde ved at måle mængden af ​​mad og derefter studere størrelsen. Væsker kan også måles sådan.

  • Jeg finder det nyttigt, når jeg måler med forskellige måleenheder. Kend dine Tilberedningsmål ækvivalenter.

  • At have forudmålte ingredienser opbevaret i krukker og poser kan hjælpe med at undgå at bruge målekopper.


Brug af flere metoder på én gang kan hjælpe med nøjagtigheden.

felixphew
2014-12-26 03:00:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du er villig til at bruge et måleinstrument, og nøjagtighed er vigtig, kan du konvertere alle målinger til vægte ved hjælp af enten et trykt diagram eller et sted som dette.

Vej dem derefter på et sæt skalaer, billige er fine. Det er lidt mere indviklet end iliveunderawesomerocks metode, men også mere præcist.

h34
2014-12-28 06:08:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du har en kendt vægt på så mange ounce eller gram, kan du veje en mængde af et andet materiale, hvis det vejer mellem sige 1/5 og 5 gange vægten af ​​din reference ved at afveje referencevægten og det ukendte vægt på de modsatte ender af en lineal afbalanceret på en blyant som et omdrejningspunkt.

Mål forholdet mellem afstandene mellem de to tyngdepunkter fra din omdrejningspunkt, og multiplicer referencevægten i overensstemmelse hermed for at få din ønskede vægt. Det er ikke svært at finde de to afstande - brug bare linealen!Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...