Spørgsmål:
Tager foldede papirhåndklæder ud af en dispenser ved hjælp af våde hænder
Optimizer
2014-12-26 03:29:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mit kontor har en foldet papirhåndklædedispenser ( en næsten sådan her, men ikke ligefrem dette) i toiletterne.

Et klart billede af dispenseren:

enter image description here

En idé om, hvordan papiret stables indeni:

enter image description here

Detaljeret billede af håndklædet:

enter image description here

Når du har vasket dine hænder, skal du tage en eller flere ud håndklæder fra dispenseren for at tørre dine hænder tørre.

Men sagen er, dine hænder er våde, og papirhåndklæderne er ikke tykke nok. Så når du prøver at tage et håndklæde ud med våde hænder, bliver papiret vådt, før 1 fold kan komme ud, og det går i stykker uden at komme helt ud. Du skal gentage processen et par gange og bruge det delvise papirhåndklæde til delvis at tørre dine hænder tørre nok til at kunne tage et komplet papirhåndklæde ud.

Således er spørgsmålet stærkt > hvordan man korrekt tager et komplet håndklæde ud med våde hænder uden at bryde det i midten eller kæmpe flere gange, før man får et helt håndklæde ud.

Jeg har lyst til, at dette ikke er et reelt problem. Det beder om at forbedre en teknik, ikke for nogen form for fysisk livshack
@ZachSaucier Der er mange sådanne [andre] (http://lifehacks.stackexchange.com/questions/2129/how-can-i-not-hurt-my-fingers-when-using-a-hammer/2135#2135) [ spørgsmål] (http://lifehacks.stackexchange.com/questions/164/how-to-cover-nail-holes-effectively-and-inexpensively), som beder om bedre alternativer til en meget dårlig eksisterende tilgang. Hvordan er denne anderledes?
@ZachSaucier Er det virkelig et problem? Jeg kunne forstå et "glat skråningsargument", men det ser ud til at være et almindeligt nok problem med en simpel nok løsning.
Vi har disse dispensere her, og jeg har aldrig haft det problem. Jeg tror, ​​at dit kontor muligvis skal skifte til en bedre kvalitet af papirhåndklæder - helst dem, der ikke er lige så gennemsigtige som i dit sidste billede. Eller få en genanvendelig dispenser til bomuldsrulle i stedet.
Tal med din kontorudstyrschef - de tror, ​​de sparer penge på at købe tyndere, billigere papirhåndklæder, men faktisk koster det mere, fordi alle skal bruge 3 eller 4 til at udføre jobbet ...
** Må ikke. ** Før du får dine hænder våde, skal du tage håndklæde (r) med dine ** tørre ** hænder. Sådan dette: https://www.smartdraw.com/medical-procedures/examples/aseptic-hand-washing/
Fire svar:
apaul
2014-12-26 03:54:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Ryst eventuelt overskydende vand af dine hænder, mens du stadig er ved vasken.
  2. Brug begge hænder til at tage fat i papirhåndklædet.
  3. Brug begge hænder papirhåndklædet omkring en fjerdedel af vejen fra hver side.
  4. Klem ikke, tag fat. Forsøg at få fat i så meget overfladeareal som muligt.
  5. Træk jævnt / støt, ikke rykk det

Dette lyder måske lidt fjollet, men efter at have haft at installere og fylde et par af disse dispensere, mange kommer med anvisninger ...

Det meste af tiden skal du ikke være så præcis, når du tager fat i et papirhåndklæde, hvis du har betydelige problemer, er meget sandsynligt, at den, der genopfylder den, overfylder dispenseren.

Nummer 1 fungerer rigtig godt.
LeoHorie
2015-02-12 00:29:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Få papirhåndklædet på vej ind i vaskerummet og sæt det halvvejs i lommen. Dette giver dig også en chance for tidligt at finde ud af, om der er papirhåndklæder til at begynde med, så du kan se efter toiletpapir i en bås.

Læger og sygeplejersker læres at trække håndklæder og putte dem under dine arme, før du får dine hænder våde i stedet for at bruge lommer, der kan være forurenede.
Lefty
2015-02-11 18:37:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vi har disse nøjagtige dispensere på vores kontor, og der er kun en teknik, der bruges af hver person der: snatch-and-grab.

Du vil faktisk se folk tage et sekund på at forberede sig på den hurtige bevægelse krævet. Tag midten af ​​håndklædet mellem tommelfinger og pegefinger, og tag håndklædet ned så hurtigt som muligt. Det fejler bogstaveligt talt aldrig og skal være mange gange hurtigere end de 2 andre svar her. Vandet har simpelthen ikke tid til at trænge ind i håndklædet og svække strukturen.

pacoverflow
2014-12-26 04:27:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Prøv at klemme din våde tommelfinger og pegefingre langs dele af papirhåndklædet, der hænger fra dispenseren. Disse dele af papirhåndklædet bliver våde, men din tommelfinger og pegefingre bliver tørre. Når de er tørre nok, skal du bruge tommelfingeren og pegefingeren til at trække i en tør del af papirhåndklædet, og den skal komme ud uden at knække.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...