Spørgsmål:
Sådan holder jeg mine briller rene fra at få mærker
Nofel
2019-02-14 15:43:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er virkelig irriterende at fortsætte med at tage læse / kørebriller af for at rense dem og sætte dem på igen for at vide, at der er et nyt sted eller et nyt sted vises, og at der mindst et væv går til spilde hver dag.

Hvordan kan jeg sikre mig, at mine briller er fri for ethvert mærke og ikke får noget, mens jeg lærer (som jeg ikke ved, hvordan jeg får det)

Fire svar:
Hobbes
2019-02-14 17:40:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Støv og lejlighedsvis fedtmærke er uundgåelige. Du kan træne dig selv i aldrig at lægge fingrene på dine briller (kun røre ved rammen), hvilket reducerer antallet af fedtmærker.

I stedet for engangsvæv kan du bruge den renseklud, der ofte leveres med briller eller et kludtørklæde.

Ja du har ret. Intet kan ikke altid være klart. Du kan også bruge en særlig væske til at rengøre dine briller
user30994
2019-02-17 09:27:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bruger en spray og rengør derefter med en klud. Du kan let se den tågede overflade og rydde op uden at efterlade noget hjørne uberørt. Det er vigtigt, at sprayen frigiver meget små dråber - næsten som en tåge. Undgå computerskærmsprays, der er større dråber. Få fat i en tåget.

mmmmmm
2019-02-19 15:14:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Som nævnt er måde at stoppe mærker på at træne dig selv, ikke at røre linserne.

For at rengøre gnider jeg dem under en vandhane og tørrer med et bomuldshåndklæde. Det kan være bedre at bruge en mikrofiberklud til tørring.

Elliot
2019-02-20 01:26:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du skal kun berøre rammerne og kun linserne ved deres kanter. Det er vigtigt aldrig at rengøre linserne med en tør klud eller væv. Start med et steriliseringsmiddel eller under vandet med opvaskemiddel. Derefter kan du bruge en klud eller endda dine fingre og tørre med en ren klud eller lade dem tørre i luften.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 4.0-licens, den distribueres under.
Loading...