Spørgsmål:
Organiserer du krydderier i mit køkkenskab?
Erica
2015-05-23 18:22:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg kan godt lide at lave mad. Som et resultat har jeg mange krukker med krydderier og urter (~ 100), der tager det meste af en hylde i køkkenet. Jeg vil på en eller anden måde udnytte lodret plads. (At stable krukkerne direkte på hinanden er mere udfordrende at få adgang til de nederste lagskrukker.)

Jeg har kigget på mange krydderihyldemuligheder, men:

  • de er dyre
  • de har kun et par dusin krukker højst (så jeg bliver nødt til at købe 5 eller 6 -> dyrere)
  • de er ofte i størrelse, så de kun holde deres egne krukker, så alle de tilfældige, jeg køber i butikken, passer ikke

Hvordan kan jeg opbevare mine krydderkrukker, så de er lette at få adgang til og tage op mindre (vandret) plads?

Uuhm ... Du sagde lodret mellemrum i første afsnit og vandret mellemrum i spørgsmålet. Hvilken mener du?
Begge :) Det optager i øjeblikket vandret plads (alle de korte krukker sidder på hylden ved siden af ​​hinanden), og der er masser af tomt lodret rum. Jeg vil tage mere lodret plads og mindre vandret rum.
Hvor god er du til tømrerarbejde? (Jeg spørger, fordi jeg aldrig har set et præfabrikeret rack som dette.) Byg dine egne stativer monteret på skabsdørene, skar nok af hylderne væk, så dørene lukkes ordentligt.
@jamesqf Lad os sige middelmådige - Jeg ved, hvilken ende af en hammer er hvilken, men ikke har erfaring (eller værktøjer) til at udføre særligt fancy arbejde :)
To svar:
Bamboo
2015-05-23 23:42:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg ved ikke, om du køber is i plastkasser - det plejede jeg at, de kasser, de kom i, var ca. 6 tommer lange og ca. 4 tommer brede og 3 tommer dybe. Jeg opbevarede dem - hver af dem er fyldt med krydderier og urter, og jeg stabler den ene oven på den anden oven på hætterne på krukkerne i nedenunder. Det betyder, at du skal løfte topboksen for at få hvad du har brug for i den nedenunder, men det er meget lettere end at flytte flere individuelle krukker med urter, der er afbalanceret på hinanden. Enhver egnet æske fra ethvert produkt, du køber, kunne bruges, jeg har tilfældigvis haft masser af isbeholdere. Du kan dog beslutte, at du har brug for smukkere kasser, hvis de vises, er mine inde i et skab, men virkelig, urter og krydderier skal opbevares i mørke i et lukket skab, ikke permanent udsat for dagslys, medmindre containerne ikke er ikke klart.

Det lyder som en løsning, som mine børn virkelig vil nyde at hjælpe mig med at implementere! ;-) Jeg har nogle andre rektangulære containere rundt, der kunne fungere.
Et tip dog - sæt som med lignende, når min bliver rodet, ender krydderurterne i krydderierne, og jeg ender med at få dem alle ned for at finde den ting, jeg vil, oprørende ... men min egen skyld
Ja, jeg tænker, at etiketter på forsiden af ​​kassen og kategoriserer på en eller anden måde ville være nyttigt.
UnhandledExcepSean
2015-05-25 03:35:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tag det ud af dit skab og ud i køleskabet. Min forlovede havde købt et foruddefineret sæt magnetiske krydderiholdere til mig, og de er fantastiske; tog en stor del af mine krydderier ud af mit kabinet, og de er nu på køleskabet. Her er, hvordan du kan lave dine egne.

Nyere køleskabe (elektroniske) har sider, der er varme at røre ved og fungerer anderledes end ældre kompressor. At sætte krydderier mod en af ​​disse vil ødelægge dem meget hurtigere end at holde urter og krydderier kølige og tørre. Tjek hvilken du har ved at lægge din hånd mod siden, før du går med dette hack.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...