Spørgsmål:
Hvordan kan jeg få mad, der sidder fast fra tænderne, mens jeg er på arbejde?
Sterno
2015-03-13 23:31:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg arbejder i et kontormiljø, hvor jeg ikke har adgang til tandstikkere eller tandtråd. Jeg kan nogle gange huske at have nogle med på arbejde, og når jeg har dem, er de den oplagte løsning, men ofte er jeg løbet tør for at glemme at udskifte dem eller efterlade dem i lommen på en jakke, som jeg ikke havde arbejde den dag eller hvad som helst. Eller måske er jeg på et klientside og kan ikke bare lade mine tandstikkere ligge. Pointen er, at jeg ikke har nogen.

Så situationen er, at jeg spiser frokost på arbejde og får noget mad fast i mine tænder. Nu har jeg et møde, der kommer om 30 minutter, og jeg vil virkelig gerne have maden løs, men har ikke de sædvanlige værktøjer til at udføre jobbet. Hvis det er lige foran, kan jeg nogle gange få det ud med min negle, men oftere ser det bare ud til at få mit tandkød til at blø uden faktisk at få maden ud, hvilket er endnu værre.

Hvad kan jeg bruge til at få maden ud af tænderne før mit vigtige møde?

Det er en af ​​grundene til, at de normalt inkluderer et genanvendeligt plasttandstikker i lommeknive.
Undskyld, hvordan kan du ikke have evnen til at bære en lille beholder med tandtråd? Og gå til toilettet i 2 minutter?
@JoeTaxpayer Som jeg sagde, nogle gange har jeg nogle. Men ofte glemmer jeg det (for eksempel hvis det normalt er i en jakkelomme, og jeg ikke brugte jakken den dag), eller nogle gange løber jeg tør og har ikke haft en chance for at udskifte den. Og hvis jeg bar alt, hvad jeg muligvis nogensinde havde brug for på en given dag, ville mine lommer enten svulme ud, eller jeg havde brug for en pung. Fortæller du mig, at hver gang ** du har været nødt til at tandtråd dine tænder, har du haft tandtråd praktisk?
[Hvad har vi i lommen] (http://genius.com/Etgar-keret-what-do-we-have-in-our-pockets-annotated/) ville forklare, hvordan jeg i en lufthavn mellem flyvningerne tilbød en mand, der havde delt bukserne, et sysæt. Han kom ud af toilettet, gav mig resten tilbage og sagde, at selve sættet ikke var så bemærkelsesværdigt, det faktum, at jeg tilbød det til ham, sidder overfor mig, var det, der forvirrede ham. Han så ud til at være ubehageligt, som var åbenlyst for mig, enten sønderrevne bukser eller ødelagt lynlås, som jeg havde en sikkerhedsnål for. Ja, tandtråd er der.
Jeg læste oprindeligt det som "lufthavn mellem slagsmål", hvilket gjorde din historie mere fantastisk.
@JoeTaxpayer Jeg har brugt en hæftemaskine og synes, at andebånd skal være i hvert rejsesæt. Jeg lagde nogle små forudskårne tape på toppen af ​​en (matchet farve) læderstøvle, da jeg havde brug for sådan tape for at holde mine skjorteknopper på plads og syntes det var klogt at have reservedele. (Bagsiden på knappen er for lille til skjortens knaphuller.
Haha, jeg læser sjældent kommentarerne i den rækkefølge, de blev bogført i. Ved min første læsning af @jdlugosz's-kommentaren troede jeg, at de hævdede at tandtråde deres tænder med en hæftemaskine. Jeg fandt det skræmmende.
Fjorten svar:
Sterno
2015-03-13 23:41:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis jeg har haft en frokost til frokost, har jeg ofte en tom sodavandskop og et sugerør efter afslutningen af ​​frokosten. Jeg har fundet ud af, at halmspidsen ofte kan virke lidt som tandtråd.

enter image description here

Den åbne del af halmen passer ofte ned over min tand, så jeg kan slags få det rundt om alle sider af tanden på én gang.

Det er ingen erstatning for tandtråd, men det kan arbejde i en knivspids.

Dette er også vidunderligt, hvis du nyder at få dit tandkød til at blø overalt i 20 minutter. Dette er et bogstaveligt hack: hack åbner din tandkødslinje.
I stedet for at montere hele halmen over din tand, skal du bruge en saks til at afskære enden i en vinkel. Du kan derefter bruge punktet ligesom et almindeligt tandstikker. (Hvis nogen ønsker at sende det som et svar, skal du fortsætte. Jeg kan ikke, fordi spørgsmålet er beskyttet, og den eneste repræsentant, jeg har på dette SE, er fra associeringsbonusen, som ikke tæller med i den rep, der er nødvendig for at besvare beskyttede spørgsmål .)
@DavidRicherby eller du kan bare hacke væk på dine tænder med saksen ...
Passer ikke det hele over din tand! Klem det bare for at gøre det fladt, og kanten skal være skarp og stærk nok til at give et anstændigt tandstikker.
Vibhu
2015-03-14 01:27:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du skal bare folde papiret som vist på figuren på en sådan måde, at spidsen skal være spids og stærk. Og det er let at finde et stykke papir. Frem for alt behøver du ikke lave en perfekt kegle. Jeg håber, det hjælper uden at skade dit tandkød.

enter image description here

Ville slutningen ikke blande sig, når papiret får spyt på det?
Du kan igen bruge det samme papir og gentage den samme proces, hvis det sker, eller prøve at tage nogle øjeblikke imellem, tage dit spyt ind. Dette kan give dig mere tid.
Denne løsning er mest anvendelig i de fleste arbejdsmiljøer, fordi papir er næsten universelt tilgængeligt. Det er en god idé at folde papiret for at forstærke det og slippe af med skarpe kanter, der kan skære tandkød.
Tandtråd med tænderne med kanten af ​​et tyndt papir fungerer også. Få det strakt med begge hænder.
Keith
2015-03-14 05:47:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bruger disse, som jeg bærer i min tegnebog. De er tilgængelige på Amazon.

Fresh & Go Wallet Floss

Disse er en engangslængde af tandtråd limet i en slags papirindpakning. Du river papiret i halvdelen og giver en tandtrådslængde med et praktisk håndtag i hver ende. Da de er forseglet, kan du bære dem i din pung eller pung, indtil du har brug for dem, og de forbliver hygiejniske. De er også ret kompakte.

Schwern
2015-03-14 15:32:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hold en tandbørste på skrivebordet. Selvom du løber tør for tandpasta, skal det gøre jobbet. Nogle modeller har endda et valg på dem.

Klart det mest fornuftige svar, jeg har læst. Du fortjener langt flere opstemninger!
Ikke alt skal være et smart hack, og det er sikkert bedre end at stikke en trykknap i munden.
Du kan få 'rejse' tandbørster, hvor hovedet passer ind i håndtaget sammen med et lille rør tandpasta - fantastisk til opbevaring i en skrivebordsskuffe. For eksempel: http://www.ranir.com/media/47523/01_travel_toothbrush_and_colgate__close_up_of_products__0905121843_1843.jpg
djsmiley2kStaysInside
2015-03-13 23:33:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Brug en smule tråd af noget tøj, eller måske en stribe Scotch tape foldet i to (klæbende på indersiden), og brug den til at komme mellem tænderne.

"Brug lidt tråd af noget tøj". Super, nu er mine tænder rene! Næste spørgsmål: Jeg har nu et løst stykke tråd, der kommer ud af bukserne, og jeg har ikke en nål til at binde den af ​​med ...
@Michael: LOL, så sandt.
@Michael Det er OK. Når du kommer hjem, kan du bruge de tandstikkere, du har glemt at bringe på arbejde som nåle!
BrettFromLA
2015-03-14 00:08:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ikke så god en løsning som en bøjet papirclips, men hvis du har en kuglepen med en hætte, har hætten undertiden en tynd flik, der stikker af den, der er mindre end dine negle. Du kan også bruge en tænder fra en plastgaffel eller hjørnet af et visitkort for at få den samme effekt.

enter image description here

Få en plastgaffel, afbryd alle tænderne undtagen en, og brug den resterende tand som et tandstikker. Bemærk, at de udvendige tænder undertiden er mere stumpe end de indvendige tænder, så du bør holde en indvendige tænder som din tandplukketand.
Hjørnet af et stift visitkort fungerer også godt.
user3932000
2015-03-14 08:41:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tyggegummi. Det er det. Bare tygg en pind tyggegummi i et par minutter, så det løsner madbitene i sig selv, uden ekstra kræfter kræves. Du må bare ikke lave for meget støj, mens du gør det.

Og glem ikke at spytte tyggegummiet ud, før du møder klienten. Intet siger "kompetent udøvende" som tyggegummi.
Jeg presser tyggegummiet mod tænderne, så det kommer i mellemrummet mellem dem: på denne måde fjerner du mere mad.
Mooseman
2015-03-13 23:33:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tag en slurk vand og svisk den rundt i munden på samme måde som du ville skyllet med fluor. Dette vil skubbe de fleste partikler ud.

Jeg har brugt - selvom det måske ikke er den bedste idé - en bøjet papirclips. Det fungerer stort set det samme som et tandstikker, men er metal, så det kan skade dit tandkød, hvis du ikke er forsigtig. Brug om muligt badeværelsesspejlet.

Vand fjerner alle undtagen de mest stædige partikler. Jeg bruger denne teknik hele tiden, når jeg ikke kan komme til en tandbørste.
JDługosz
2015-03-14 18:15:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mange schweiziske hærknive inkluderer et tandstikker. Det er noget at se efter i ethvert multiværktøj, selvom det ikke primært er en kniv.

Tot Zam
2015-07-20 16:51:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En enkelt lang hårstreng === AWESOME DENTAL FLOSS !!!

enter image description here

BrettFromLA
2015-03-14 00:05:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Inden tandbørsten blev populær, brugte folk en tandklud eller en klud. Så du kunne bruge et (vådt?) Papirhåndklæde og få noget af maden væk fra dine tænder.

Papirhåndklæde vil bare gå i opløsning i munden. Vi kan antage, at maden er stædig nok til, at det ikke fungerer ved at plukke det med en negle: et vådt papirhåndklæde vil være håbløst i den situation.
@DavidRicherby ikke hvis du bruger en af ​​dem til tørring af hænder. De er ret robuste. Så meget, at du ikke har lov til at skylle dem.
pacoverflow
2015-03-14 12:30:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bruger tandtrådspinde på arbejdspladsen, men når jeg løber tør for dem, bruger jeg en trykknap:

enter image description here

Dette er noget, der kan findes i enhver kontormiljø. Det faktum, at enden er skarp, betyder at den er god til at klemme ind mellem tænderne og grave madstykker ud. Jeg har et lille spejl ved mit skrivebord, og det hjælper med at sikre, at jeg ikke stikker mit tandkød. Også når du bruger pushpin, skal du holde hovedet vippet nedad - på den måde, hvis du skulle tabe pushpin, falder det ikke i munden. Det ville medføre alvorlige problemer, hvis du ved et uheld slugte det.

Som David Richerby sagde, kunne en trykknap ridse emaljen af ​​tænderne, så brug den kun, hvis du ikke har noget bedre til rådighed. Hvis du skal bruge en trykknap, skal du bruge den med forsigtighed og kun bruge den til at grave mad ud, der sidder fast mellem tænderne. Begynd ikke at bruge tandtråd med alle dine tænder.

Nej Nej Nej. Forlad bare Selvom vi ignorerer risikoen for at sluge det (især hvis du prøver at plukke dine bageste tænder) og risikoen for at stikke dig selv, vil dette beskadige dine tænder ved at skrabe emaljen af ​​dem. Gør det ikke.
En enkelt hæfteklammer fra hæftemaskinen på dit skrivebord fungerer lidt bedre end dette.
Lefty
2015-03-15 01:45:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg får en plastflaske eller en kop og klipper et tandstikkerformet stykke ved hjælp af min skrivebordsaks. Enten fungerer så godt som ethvert kommercielt tandstikker. Det, jeg så gør, er at skære et andet par og skubbe dem ind i min tegnebog til næste gang.

GC 13
2016-09-14 09:33:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Følgende er nogle af de ideer, som jeg har set folk gøre, når de ikke har tandtråd eller tandstikker:

  • 1) Brug visitkort (Materiale - Ikke-teerbar PET), der har 260 g tykkelse . (Tynd nok til at komme mellem to tænder.) Dette er effektivt, det er tyndt nok til at komme mellem to tænder og forstyrrer partikeltilstanden (Foreslår, at du rengør et visitkort inden brug)
  • 2) Brug af vandstifter
  • 3) Gurglende vand kun i området af patientens tand
  • 4) Brug af tungen til at fjerne (meget vanskeligt at fjerne)


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...