Spørgsmål:
Undgå at bære huller i tæerne på mine kjolesokker
Jason D.
2015-01-01 21:46:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ok, så jeg har søgt og søgt, men jeg får ikke et tilfredsstillende svar på, hvordan jeg kan undgå at bære huller i tæerne på mine kjolesokker.

Nogle siger at holde dine tånegle beskåret, andre siger, at de gør det, og de får stadig huller.

Nogle siger, at dine sko gør forskellen.

Hvad siger lifehacks-samfundet?

Jeg har fundet disse Kevlar-sokker , som, hvis de virkelig fungerer, måske ikke er en dårlig (livstids) investering.

Er der noget, jeg kan gøre for at undgå, at mine kjolestrømper får huller i tæerne?

@Shoket foreslog, at jeg tilføjede disse detaljer fra vores kommentarer nedenfor: Grunden til, at jeg stiller dette spørgsmål nu, er fordi jeg for nylig har renset huset, kastet en flok gamle sokker med huller og købt 8 par nye sokker, som startede får huller inden for en måned.

Så du er imod at købe ekstra par sokker?
Fordi jeg er vokset op i et kast væk samfund, er jeg ikke fuldstændig imod det, men der er denne nagende følelse af, at tingene kunne være bedre, hvorfor jeg sluttede mig til dette samfund.
Hvor lang tid, indtil du får huller? .... efter lang tid kan der forventes huller, og sokkerne er bundet eller udskiftet. Finder du huller på en ekstraordinær kort tid?
De sidste par, jeg købte, tog cirka en måned at få huller.
Måske er problemet i dine sko. Jeg har sko, der har meget gnidning mellem skoen og sokkerne, som river sokkerne i stykker.
@user1190941 hvor ofte du bruger det samme par sokker i løbet af denne måned
Med dette seneste parti rengjorde jeg huset og købte otte par (2 firepakker). Jeg er enig, problemet har sandsynligvis flere kilder, hvor sko er en af ​​dem. Kom lige her for at se om nogen har fundet ud af den kombination af løsninger, der fungerer bedst.
Måske skulle du købe sokker af højere kvalitet? ....Det ved jeg ikke. || tip til dig: hvis du vil være sikker på, at nogen ser dit svar på deres kommentar, skal du skrive deres brugernavn, efterfulgt af symbolet `@. Jeg så kun dit svar på min kommentar, fordi jeg kom tilbage for at se på dette spørgsmål af en anden grund.
Du vil måske [redigere] disse oplysninger (hvor lang tid det tager at få et hul, hvor ofte du bærer sokkerne osv.) I selve spørgsmålet, så (vigtig) information bliver mere synlig. Kommentarer er mindre synlige og bestemt mindre permanente.
Vil gøre @Shokhet, tak for forslaget. Fordi det ser ud til at være et universelt problem, har jeg det i mit hoved, at vi vil være i stand til at finde en universel løsning, noget som: "Køb sokker, der er en halv tomme længere end din fod (størrelse sokker), spray dem med [fancy magisk spray, som jeg ikke har fundet endnu] hver femte vask, og sørg for, at dine sko er en halv størrelse større end du havde på dig i en alder af 25. Det hjælper også, hvis du køber [bedste stof] sokker med [noget specielt på tå / hæl / bund]. "
Jeg vil sige, at dine sko bare er lidt for små. Prøv et andet mærke, eller sko, der er en halv størrelse større, eller sko med lidt mere plads omkring tæerne.
Sy hullerne, når de vises. Du kan nemt gøre det 3-4 gange. Derefter vil sokkerne sandsynligvis blive slidte overalt og fortid genopretning alligevel.
Syv svar:
James Lynch
2015-01-01 23:13:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvad jeg ville gøre er at bære 2 to lidt tyndere par sokker. Årsagen til at dette virker:

  • Friktion mellem skoen og sokken er årsagen til de "holey" sokker.
  • Hvis du bruger to par sokker, vil tykkelsen af ​​dem tilsat tilføje ekstra "pude", hvilket reducerer friktionen.
  • Den resterende friktion er ikke et problem, fordi kun den udvendige sok vil være let slidt, mens den indvendige sok forbliver beskyttet af den udvendige sok.
Jon
2017-07-24 03:08:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kunne gøre som jeg: Klip to halvmåneformede stykker bomuldsklud, der er store nok til at passe over dine 5 tæer, og tilføj derefter en tomme mere til at strække sig over din fod. Sy dem sammen rundt om kanten for at danne en handsketype, der dækker dine tæer, og træk derefter dette over tæerne. Hvis du derefter trækker dine sokker over hver enkelt, er resultatet ikke flere huller i dine sokker. Du kan også lade disse være i strømperne, mens strømperne bliver vasket!

Yeti
2016-04-21 14:00:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Prøv skyllemiddel. Uden det er fibrene i dine sokker sprøde og mere tilbøjelige til at floss og rive

jharring
2016-12-18 02:24:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Når jeg får et nyt par sokker, som jeg virkelig kan lide, sy jeg lidt af en gammel sok i tåområdet. Når den bit er slidt, har jeg stadig resten af ​​strømpen uden huller. Forlænger slid.

Tod
2015-08-07 02:17:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er den måde, du går på. Du kan blive kreativ de to par sokker eller skudsikre sokker. Prøv ikke at krølle tæerne opad med dine trin.

Tak for ideen. Jeg vil være opmærksom på de vigtigste drejninger på mine tæer.
Stan
2019-11-14 20:19:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Har du den rigtige størrelse på? Jeg får huller i sokker, der kan strække sig, men er lidt for små. De er altid lidt strammere, end de kunne være.

Prøv at strikke strømpe, der er større, så der er mere plads ved tåen for at reducere tæernes pres mod enden.

En anden indikator for dette er, at sokkerne har tendens til at glide ned, og hælen er stram.

Prøv en størrelse, der er lidt større.

Rediger: En ting mere. Brug altid et skohorn til at tage dine kjolesko på. Derefter glider dine fødder glat ind i dine sko uden at din hæl trækker ekstra plads til dine tæer. Hvis du komfortabelt kan vrikke tæerne inde i dine sokker og sko, er der mindre stress på strømpens tå og mindre slid for at få et hul.

MoJoJosef
2019-11-13 14:58:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Stop med at bære sokker, du kan ikke sætte huller i noget, der ikke er der. : D

Hej MoJoJosef, velkommen til Lifehacks. Dette er virkelig en populær ting for mange mennesker her (Montreal, Canada). Dette er en "ting" med kjolesko og slip-ons snarere end sportsfodtøj. De fleste er selvfølgelig enige om, at dette er korrekt med træsko og sandaler.
En ekstra fordel er, at du heller aldrig går rundt med våde sokker.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...