Spørgsmål:
Sådan resurface / refinish induktionskogepladen
Lal Ansari
2017-09-12 22:56:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vi laver mad 4-5 gange om dagen ved hjælp af vores induktionskomfur, hvilket resulterer i mange ridser og pletter på overfladen.

Er der nogen super smart måde at fjerne ridser på?

Tak

Fire svar:
David Kelsall
2017-09-16 02:29:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette kan være nyttigt: Jeg bruger en kombination af æblecidereddike og bagepulver, jeg er bange for, at forholdet er "indtil det danner en tynd pasta" snarere end noget mere specifikt / videnskabeligt. Påfør med køkkenhåndklæde, lad det stå i 5 minutter og skrubbe derefter med en nylon skrubepude. Tør derefter af med fugtige papirhåndklæder, indtil alt er væk.

David, siger du, at dette fjernede ridserne?
Det har været den mest effektive måde at fjerne alle slags ufuldkommenheder på, selvom nogle dybe ridser kan være sværere at håndtere.
Jeg havde en computerskærm, der så helt ridset ud. Jeg ville anvende en af ​​disse fyldstofforbindelser og som forberedelse rengørede jeg den med isopropanol. Vist derude, hvor der ikke var nogen faktiske ridser på skærmen, men masser af glidemærker, der bare lignede ridser. Så denne 'løsning', selvom det ikke adresserer ridseproblemet, kan faktisk fungere ved at fjerne mærker, der ligner ridser, men faktisk ikke er nogen.
DrMoishe Pippik
2017-09-14 23:01:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den nemmeste ting er at lægge en tynd silikongummipude eller grydeholder ned for at forhindre ridser. EMF skal gå gennem en tynd pude uden tab og uden at opvarme den. Puden bliver dog så varm som bunden af ​​panden, så lad ikke panden overophedes ved at koge den tør.

Mange tak .. men jeg leder efter en måde at fjerne / rense de ridser, der allerede er der.
running.t
2017-09-15 19:43:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror, ​​at din induktionskomfur er dækket af en slags glas. Du kan prøve at bruge en af ​​glaspoleringsteknikker, f.eks. Ved hjælp af ceriumoxidpulver.

Selvfølgelig kan dette glas være hårdere end standardglas, men det kan stadig være værd at prøve. Og her er en film, der viser, hvordan du fjerner ridser fra glas ved hjælp af dette pulver.

Jeg tror, ​​at dit svar giver den eneste løsning til faktisk at fjerne ridser, selvom du muligvis bliver nødt til at bruge passende sandpapir for at slippe af med de dybere ridser først. Brug af materialer til at fylde ridser på en kogeplade, hvor materialet bliver meget varmt, er måske ikke den bedste idé. Men måske nogen kender et passende fyldstof til dette?
melic
2017-09-19 12:30:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror, ​​du ikke kan fjerne ridser, men at rengøre ovnen med en løg eller citron hjælper dig med at holde ovnen ren, mens du ikke laver ridser.

  1. det er sundt ingen kemikalier
  2. let at finde og billigste måde
  3. med citron er der chance for at få en smuk lugt

Lemon cleaning

Spørgsmålet stilles om rengøring af en induktionskogeplade, ikke en ovn.
Ouch: D undskyld jeg savner det; tror du skal jeg slette eller beholde det for folk at holde dette trick i deres sind?


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...