Spørgsmål:
Hvad skal man gøre med den resterende del af et bælte?
WayneEra
2015-08-26 12:27:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alle, der bærer et bælte, kender problemet, det er hverken kort eller langt nok til at passe perfekt og ikke komme i vejen for din venstre albue. Har nogen fået et lifehack til at ordne den resterende del, så den ikke stikker ud mere? Tak på forhånd.

Se nøje på bagsiden af ​​dit bælte bag spændet. Hvis det ser ud til at være kompliceret, kan det gøres for at blive forkortet. Alle de bælter, jeg ser på gademarkederne i nærheden af ​​mit hjem, er lavet til at blive forkortet, men måske er det ikke din. Hvis du ikke er helt sikker, skal du sende et billede (af ryggen, tæt på spænde - "halsen").
@piojo kan ikke poste et foto, cus på arbejde;) Jeg bliver nødt til at se på mine "rigtige" bælter, hvis det er sandt, hvad du siger. den, jeg har på mig lige nu, er en billig lavet af imiteret læder, så det er ikke tilfældet med denne ...
Intet ser sjovere ud end et forkert passende bælte, uanset hvor stor resten af ​​dit udseende. Når det er muligt, forkorte bælterne fra spændeenden, så det passer med det midterste hul i din cincture.
Syv svar:
Lyndon White
2015-08-26 14:16:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Klip det af.

Du har ikke brug for det. Det er således ubrugeligt for dig. Yderligere mere ser det ud til at komme i vejen for dig.

Det kan virke spildende at afskære, hvis det er afbrudt. Men du har bare ikke brug for det.

Men hvad er din plan? Pludselig at få en masse vægt? Hvis du er undervægtig og har til hensigt at gøre det, så vent indtil du har gjort det, før du trimmer dit bælte. hvis du har en sund vægt, så foreslår jeg, at du genovervejer din plan for at gå op i mere vægt. bruger over dine nuværende behov.


Sådan klipper du det:

Læder:

Spor kurven i enden til papir som en stencil , trance derefter tilbage med en markør. Skær den med en skarp kniv eller et robust saks.

Bomuld:

Skær det med en saks. Fold den og stik en kant på for at forhindre, at den løber ud. Ikke for hårdt med en håndnål, men hvis du har en symaskine, skal du bruge den.

Nilon:

Klip og tæt den som et reb. Opvarm en gammel smørkniv til det er rødglødende. Skær det og smelt enderne lukket. Dyp fingrene i vand og støb det til en afrundet kant. Eller / Og brug en neglefil til at afrunde den, efter at den er afkølet.

Metaltip

Hvis den har en metalplade i enden, skal du undersøge, hvordan den er fastgjort .Disse på klædebælter kan normalt åbnes før skæring og foldes tilbage, efter at du har skåret.

Metal kan fastgøres igen med nitter eller superlim

Skæring af læder. Føles underligt med æstetisk sans
Jeg har det, afskåret det, så genbrug den afskårne ende på en eller anden måde til at danne en ny endeløkke ... :)
Laurent S.
2015-08-27 16:56:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du bruger et bælte, har dine bukser sandsynligvis "spænder" (undskyld, jeg ved ikke, hvordan det ville blive kaldt på engelsk) for at holde bæltet, så du bare kan sætte den resterende del i dem. Hvis du ikke ' t har det (så vil bæltet sandsynligvis være mindre nyttigt) eller spænderne er for langt væk fra hinanden, så den resterende del af bæltet kan være lang nok til at genere dig, vil jeg foreslå at bruge et elastik, som du lægger rundt dit bælte omkring det punkt, hvor den resterende del ender. Du er så bare nødt til at sætte den sidste del af bæltet i dette elastik.

Bæltestropper er det ord, du leder efter (snarere end spænder). Jeg finder, at et hårbånd (indpakket) er en god erstatning for bælternes egen løkke. Jeg forventer, at det også vil give en god supplerende sløjfe (marginalt bedre end elastikker)
Havde det samme problem, jeg vidste ikke, hvad "spænderne" blev kaldt;) Og ja, de var altid for langt væk, det var min kamp ...
Mya
2016-12-10 16:15:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En god ting at gøre, når et bælte er for langt, er at bruge små elastiske bånd eller 'regnbuevæve', der matcher farven på dit bælte. Før du sætter bæltet på, skal du sætte de elastiske bånd på den side af bæltet, der har spændet i enden. Når du derefter tager dit bælte på, skal du slutte bæltet gennem båndene, så den ekstra del ikke hænger ud og irriterer dig.

Jeg gør det også med hårbånd lånt fra min datter
Matt
2019-05-25 14:22:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Min eks-kæreste var interesseret i tøjdesign. Jeg havde dette problem, og på nogle af mine bukser flyttede hun bæltestroppen, og på andre lavede hun en ny bæltestrop af stof, hun scavenged indefra. Hun lærte at gøre det fra en gammel dame, hun arbejdede for, mens hun studerede, og som ville opkræve mindre end $ 10, da det tog mindre end 15 minutter. Måske spørge omkring nogle lokale ændringer steder.

Hej Matt, velkommen til Lifehacks på StackExchange. Vi håber du nyder at dele din viden og erfaring. Fantastisk lifehack BTW.
MichaelS
2015-09-03 10:07:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du køber et bælte, der er et par centimeter for langt, giver det dig lidt plads til at udvide om nødvendigt uden at være for lang. Men lad os sige, at du gør det og taber dig, og nu har du flere ekstra centimeter.

Mine bukser har ca. 15 cm mellem de forreste løkker. Min bæltespænde er ca. 5 cm tværs, hvilket betyder, at jeg har omkring 10 cm spil. Jeg køber bæltet, så spidsen er ca. 1 tomme (2,5 cm) stikker løkken ud til venstre (jeg sætter mit bælte i højre mod venstre, så det vikles rundt om mig og stikker ud til venstre), og jeg centrerer spændet lige over mit knap- / lynlåsområde.

Lad os sige, at jeg bliver fedt og tilføjer 5 cm til min affaldsstørrelse. Jeg kan skifte min spænde til venstre med de samme 2 inches, og løkken holder stadig det overskydende.

På den anden side, lad os sige, at jeg taber mig og fjerner 2 inches. Nu skifter jeg spændet til højre, og den originale 1 tomme stikker den venstre sløjfe ud. Belt Loop Diagram Dette fungerer ikke så godt med kjolebukser, hvis du vil holde spændet på linje med din lynlås linje, men det er rart til mere fritidstøj. Selvom du ikke ønsker, at det skal være ekstremt forskudt, kan lidt bevægelse hjælpe meget.

Dette fungerer godt under en sweater, hvor linningen ikke kan ses / dækkes af bunden af ​​sweateren. Dette fungerer også med poloshirts, der er slidte 'ud' i stedet for at blive gemt i dine bukser.
Dejligt diagram, BTW.
Joshua Ketter
2018-12-09 09:02:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Få bare et bælte, der sidder bag bæltespænde.

Det er min favorit hele tiden og ser SUPER Clean ud. De er svære at finde, men de findes. Adidas laver stadig nogle. https://www.amazon.com/dp/B005V04924/?coliid=I33JXCOADZ6K9B&colid=1KHFV1DG352XD&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it

= Theilivhvpotampref_=lv_ov_lig_dp_it for dette er en "cam lock" bæltespænde. Det bruger ikke huller til længdejustering. En kam klemmer bæltet mellem to metaldele i stedet for at bruge en "tand", der passer ind i hullerne i enden af ​​remmen.
Velkommen til Lifehacks SE! Mens dit svar absolut er en gyldig løsning, skal du overveje, at dette ikke vil hjælpe nogen, der allerede har et antal bælter, og som ønsker at løse problemet uden at bruge en ekstra stor sum penge på at købe alle nye bælter. Som det er, er dit svar ikke et "hack", men snarere et forslag om at købe en eksisterende løsning. For at gøre dit svar meget mere vidtrækkende og hjælpsomt, kan du overveje at tilføje nogle detaljer for at gøre dette til et faktisk Life Hack (deraf navnet på vores Stack Exchange-side).
I nogle tilfælde kan det være nyttigt at bytte den aktuelle spænde mod en, der skjuler ekstra bag bæltet. Der er flere slags bæltespænde, der fungerer og er lette at fastgøre til et eksisterende bælte.
amazon link siger "i øjeblikket utilgængelig" fascinerende koncept dog LOL :)
@rogerdpack Hej, tjek igen ved hjælp af "cam-lock" spænde, og du vil dukke op flere forskellige. Et godt eksklusivt herretøj / -tilbehør vil også have et udvalg.
rogerdpack
2019-10-18 00:37:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan muligvis købe en udskiftnings "keeper loop" https://smile.amazon.com/s?k=keeper+loop+belt

Et andet forslag : på en eller anden måde skab din egen udskiftnings "keeper loop" (af lignende farvet stof) ref: https://archive.triblive.com/news/find-a-fix-to-keep-belts-tip-from- flagrende /Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...